L’exclusive

Volledige rebranding & brand mentoring voor gevestigde ondernemers.

EEN DEEPDIVE IN JOUW MERK EN BRANDING.

Dit is mijn meest uitgebreide pakket met veel 1 op 1 contact waarmee we samen een deepdive nemen in jouw merk en branding. Het is bedoeld voor ondernemers met ervaringskilometers die op zoek zijn naar een volgende stap in marketing en merk. Ook hier volgen we mijn gefaseerde aanpak, we doorlopen de vier fasen samen.

Je krijgt onder andere een uniek moodboard, waarin de creatieve visie voelbaar is en waarin de juiste merkemoties tot leven komen. De input zet de toon voor de rest van het traject. In het ontwerp komt je merk visueel tot leven, waarbij ik samen met mijn visuele verhalenvertellers zorg voor een spot-on eindresultaat.

“Er zijn inzichten door dit proces naar boven gekomen die ervoor gezorgd hebben dat we andere stappen zijn gaan zetten, dan we eerst voor ogen hadden. Echt ongelooflijk blij met alles, en bovenal natuurlijk de nieuwe naam en huisstijl. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen en ook niet met andere ‘standaard’ logo-makers. Dus heel blij dat Marte op ons pad kwam én is!”

ONESELF – Maarten & Inge

Van binnen naar buiten

Mijn aanpak is 100% brandingcouture. De volgende vier elementen komen altijd terug:

CLAIRE

We beginnen met de basis en zoeken in de kern naar de magie, jouw onderscheidende kracht. Vervolgens bepalen we de koers en visie. En zorgen we voor onderscheid door een authentiek gevoel.

VISION

Vervolgens ontwikkelen we een moodboard, waarin jouw creatieve visie voelbaar is. En die jouw missie ondersteunt en versterkt. Deze stap is bepalend voor de toon en uitstraling van je merk en het fundament onder alles wat we samen maken.

EN DETAIL

De creatieve vertaalslag van je visie. Het is een onderschat element in branding, hier creëren we jouw goud. Na heldere grote lijnen, schetsen ik hier de details en bewaak de continuïteit.

PREMIÈRE

De juiste implementatie is de sleutel tot jouw brandingsucces. Want dit is wat de buitenwereld van jou ziet. Samen kijken we hoe alle elementen samenkomen in de verschillende uitingen, de verschillende kanalen. Hier gaat bijvoorbeeld jouw nieuwe drukwerk, website of socialdesign in première.

Zij kozen voor de deepdive

Lettre de création

Zij gingen je voor

'Ze kiest niet voor de hype'

Marte is zó enorm ingetuned en laat ‘het’ ontstaan. Ze staat en gaat voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit (love it!). Wat voor mij echt een dikke vette plus is, is dat Marte mij en mijn essentie groter ziet (en mijn verlangens al ziet voor je het weet). Én dat is waar ik in geloof tijdens een samenwerking. Ze gaat niet voor de hype, maar kijkt naar een duurzame vertaling, afgestemd op wie iemand is, wat past.

Romy Nijkamp
Sease

carddeck

'Search no more, Marte is een held!'

Zoek je een goede branding strateeg die echt een aantal maanden jouw sparringpartner en steun en toeverlaat is en daarnaast prachtige dingen kan ontwerpen die echt bij jou en je bedrijf horen? Search no more!
Marte is een held. Niets is haar te veel en ze helpt je echt voorruit met waar jij wilt groeien.
Zo heeft ze mij enorm geholpen in het nog helderder krijgen van mijn ideale klant en de klantreis en ik heb nu een prachtig nieuw logo met bijpassende branding kit.Ook heeft ze mij geholpen in het proces om tot mooie foto’s voor mijn nieuwe website te komen. Die nu ontworpen wordt.

Tina Evers
Awakening Light

carddeck

'Marte is een geweldige Branddirector'

Marte is een geweldige Brand Director. Zij heeft zo goed gekeken en geluisterd naar mij wie ik ben en wat mijn verlangens zijn, dit heeft zij omgetoverd tot een krachtige, mooie en authentieke re-branding en nieuwe merknaam. De nieuwe website is op mijn lijf geschreven. Alles is passend:  de huisstijl, de prachtige kleuren en het logo. Marte was erg behulpzaam en kwam altijd met een oplossing of advies. Zij heeft mij aangemoedigd om mijn dromen waar te maken en mijn kwaliteiten ten volste te benutten. Ik heb met heel veel plezier met Marte gewerkt. 

WAT KRIJG JE

Bij mij is elk project uniek.
Ik luister naar jouw wensen en biedt maatwerk in creative direction, vormgeving, webdesign, fotografie, productontwerp, print en illustraties, zodat jouw merkvisie tot leven komt. Wat je ook voor ogen hebt, ik pas me aan. Geen beperkingen, enkel onbegrensde creativiteit.

Reserveer je plek:

Let op: om de volledige focus te houden op de kwaliteit en de maximale waarde voor jouw onderneming te garanderen, heb ik per periode slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

15 + 8 =