Maarten en Inge vormen een inspirerend duo met een ‘mobiele’ praktijk die draait om ultieme vrijheid, je eigen pad bewandelen, en leven zonder beperkingen. Ze belichamen het gevoel van het najagen van je passies en intuïtie. Ze leven en werken vanuit hun diepste kern, en dat stralen ze uit.

Samen begeleiden ze mensen op zoek naar meer betekenis, innerlijke rust en moeiteloosheid in het leven. Ze laten je zien dat het mogelijk is om te leven vanuit je ware zelf, in harmonie met jezelf en je omgeving.

Het logo en de branding zijn een weerspiegeling van Maarten en Inge zelf, net als Yin en Yang. Twee tegenstellingen die elkaar aanvullen en versterken. Ze coachen mensen vanuit verschillende perspectieven en brengen hen terug naar hun kern.

Maarten en Inge zijn de gidsen op je reis naar een leven vol vrijheid, innerlijke balans en het volgen van je passies. Geloof in jezelf en laat hen je leiden naar een leven dat je altijd hebt verlangd.

Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Petra Baten

Social Design: Marte Methorst

Webdesign: in ontwikkeling

Jet Sternefeld – Praktijk Sternefeld

Mooie woorden van Maarten en Inge

“Marte heeft een nieuwe branding ontwikkeld voor mijn bedrijf en ik ben superblij met het eindresultaat. Mijn vorige huisstijl was alweer enkele jaren oud en ik voelde dat het tijd was voor een professionaliseringsslag. Ik was uit mijn oude jasje gegroeid en het weerspiegelde niet meer mijn huidige expertise. In een traject van enkele maanden is er een branding ontwikkeld die helemaal weer past bij mijn bedrijf en wat ik graag wil uitstralen. Marte is enorm goed in haar vak en voelt je feilloos aan. Ze is altijd behulpzaam en komt met unieke ideeën, ingevingen en oplossingen om verhaal en ontwerp met elkaar samen te laten smelten. Ik ben heel blij met het resultaat en met onze fijne samenwerking!”

TERUG NAAR PROJECTEN