Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Petra Baten

Webdesign: Mediamora

Social Media Branding: Marte Methorst

DIECKE: is het resultaat van pure passie en het diepgewortelde geloof van Diecke de Wit. Haar onweerstaanbare motivatie werkte als een magneet op mij, Petra en Hetty. Het was alsof we haar diepste wensen mochten vervullen.

We hebben niet alleen de basis gelegd voor DIECKE, maar zijn ook de creatieve kracht geweest achter de visuele vertaling van haar visie. Daarnaast hebben we haar social media identiteit gevormd. Ik (Marte) ben langere tijd de toegewijde creatieve genie geweest achter het merk. Zodat alles goed verankert zou zijn en Diecke met veel zelfvertrouwen verder kon.

DIECKE brengt passie in actie, en dat zie je terug in het logo, de huisstijl, webdesign en op sociale media. Ga zeker even een kijkje nemen.

Diecke de Wit – DIECKE

Mooie woorden van Diecke de Wit

“Ik wilde het gelijk goed aanpakken met de start van mijn bedrijf dus ik ging voor het volledige pakket bij Marte, in de hoop dat er een kloppend geheel zou komen te staan. Marte heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, ze heeft me mezelf laten overtreffen. Ze loodst me door het hele proces. Vanuit rust, plezier, en met proefballonnetjes, zet ze mijn eigen creativiteit en eigen inspiratiebronnen ook aan. De wisselwerking die dan ontstaat maakt dat het resultaat echt Next level is. Hier was ik in mn eentje nooit gekomen. Alles begint te kloppen. Mijn visie, teksten, beeld, toon, kleur, logo, missie, groei. Mijn innerlijke huis heeft straks een spiegel in het online huis. Dat is zó Chill! Nu kan ik gaan vliegen.”

THE VIBE OF DIECKE

Ben je klaar om je eigen passie tot leven te brengen?
Laten we samenwerken en jouw dromen realiseren.

TERUG NAAR PROJECTEN