DIECKE

BRANDING
SOCIAL MEDIA BRANDING
WEBDESIGN
CREATIVE DIRECTION

Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Petra Baten

Webdesign: Mediamora

Social Media Branding: Marte Methorst

DIECKE is een nieuw opgericht bedrijf, ontstaan vanuit echte passie en geloof van Diecke de Wit. Haar intens krachtige drijfveer was enorm inspirerend. Ik voelde tot in mijn vezels waar ze naar op zoek was.
We hebben voor haar het fundament neergezet, waarop de visuele vertaling volgde. Tevens hebben we ook de social media branding gedaan en blijft Marte achter haar bedrijf de creative director voor langere periode.

www.diecke.nu

Diecke de Wit – DIECKE

Mooie woorden van Diecke de Wit

“Ik wilde het gelijk goed aanpakken met de start van mijn bedrijf dus ik ging voor het volledige pakket bij Marte, in de hoop dat er een kloppend geheel zou komen te staan. Marte heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, ze heeft me mezelf laten overtreffen. Ze loodst me door het hele proces. Vanuit rust, plezier, en met proefballonnetjes, zet ze mijn eigen creativiteit en eigen inspiratiebronnen ook aan. De wisselwerking die dan ontstaat maakt dat het resultaat echt Next level is. Hier was ik in mn eentje nooit gekomen. Alles begint te kloppen. Mijn visie, teksten, beeld, toon, kleur, logo, missie, groei. Mijn innerlijke huis heeft straks een spiegel in het online huis. Dat is zó Chill! Nu kan ik gaan vliegen.”

THE VIBE OF DIECKE

WIL JE NET ALS DIECKE  JOUW MERK KRACHTIG NEERZETTEN? MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.

TERUG NAAR PROJECTEN