Jet Sternfeld is de eigenaresse van een succesvolle kindercoachpraktijk in Amsterdam en de praktijk Sternefeld. Waarin ze business antropologie, coaching en therapie combineert. Jet is er van overtuigd dat iedereen betekenis kan geven in de wereld om zich heen. Als sterke en volledige vrouw mag je leren vanuit gevoel te leven. 

Jet brengt kleur en energie in je leven, met haar sprankelende en warme persoonlijkheid. Jet zet je weer neer, als een ‘ster in het veld’. Deze details hebben we meegenomen in de logo ontwikkeling en branding.

Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Petra Baten

Webdesign: Mediamora

Social Design: Marte Methorst

Jet Sternefeld – Praktijk Sternefeld

Mooie woorden van Jet

“Marte heeft een nieuwe branding ontwikkeld voor mijn bedrijf en ik ben superblij met het eindresultaat. Mijn vorige huisstijl was alweer enkele jaren oud en ik voelde dat het tijd was voor een professionaliseringsslag. Ik was uit mijn oude jasje gegroeid en het weerspiegelde niet meer mijn huidige expertise. In een traject van enkele maanden is er een branding ontwikkeld die helemaal weer past bij mijn bedrijf en wat ik graag wil uitstralen. Marte is enorm goed in haar vak en voelt je feilloos aan. Ze is altijd behulpzaam en komt met unieke ideeën, ingevingen en oplossingen om verhaal en ontwerp met elkaar samen te laten smelten. Ik ben heel blij met het resultaat en met onze fijne samenwerking!”

WIL JE NET ALS MEDIAMORA  JOUW MERK AUTHENTIEK NEERZETTEN? MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.

TERUG NAAR PROJECTEN