In de praktijk van Tina Evers – Awakening Light, is de naam geen toeval. Het is het resultaat van een gezamenlijke reis, gebaseerd op haar inspirerende verhaal. Tina koestert een nobel doel: wereldvrede bereiken. Haar benadering? Het begeleiden, coachen en helen van mensen die uit balans zijn, met een unieke brug tussen het praktische en het spirituele. Hierdoor herontdek je jouw ware zelf.

Tina wekt je onderbewustzijn tot leven door middel van krachtige methoden zoals healing, meditatie, opstellingen, coaching, en readings. Ze brengt rust en stabiliteit in je leven, verbindt je met jezelf, en leidt je naar je diepste verlangens. Ze helpt je om los te laten wat niet bij je hoort, zodat je echt verbonden bent met wie je bent.

Het logo en de branding weerspiegelen dit diepe verhaal, met een krachtige lijn die ‘boven’ en ‘onder’ verbindt. De kleuren weerspiegelen de emoties die hiermee gepaard gaan. Met Tina Evers aan jouw zijde, kun je stralend ontwaken voor een betere wereld. Je kunt de verandering zijn die de wereld nodig heeft.

Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Petra Baten

Tina Evers

Tina Evers – Awakening Light

Mooie woorden van Tina

Zoek je een goede branding strateeg die echt een aantal maanden jouw sparringpartner en steun en toeverlaat is en daarnaast prachtige dingen kan ontwerpen die echt bij jou en je bedrijf horen? Search no more!

Marte is een held. Niets is haar te veel en ze helpt je echt voorruit met waar jij wilt groeien.

Zo heeft ze mij enorm geholpen in het nog helderder krijgen van mijn ideale klant en de klantreis en ik heb nu een prachtig nieuw logo met bijpassende branding kit.

Ook heeft ze mij geholpen in het proces om tot mooie foto’s voor mijn nieuwe website te komen. 

De aanmoediging en liefdevolle feedback heb ik als zeer waardevol ervaren.

Daarnaast vond ik het persoonlijke, open en gelijkwaardig contact met Marte heel fijn. Marte is your new best friend in business!

TERUG NAAR PROJECTEN