FOTOSHOOT

voor SEASE

De brandfotoshoot in Spanje was niet alleen een visuele reis, maar een weerspiegeling van de kernwaarden van SEASE. Puurheid, eenvoud, balans en kracht zijn niet alleen woorden, maar een levensstijl die Romy omarmt en koestert. Daarom waren deze overtuigingen de drijvende kracht achter de branding en brandfotoshoot in het adembenemende Spanje, waar Romy woont. 

Project Ontwikkeling:

Creative Director: Marte Methorst

Fotografie: Lott’s

Hair & Make-up artist: 

Puur gevoel & Elegantie

De serene stranden en kristalheldere wateren van Spanje dienden als het perfecte decor voor onze brandfotoshoot. Elk beeld ademde puurheid uit, waarbij de natuurlijke schoonheid van het landschap naadloos samenvloeide met de eenvoudige, maar verfijnde ontwerpen die we voor SEASE ontwikkeld hebben.

De resultaten waren adembenemend, met foto’s die een gevoel van innerlijke rust en verbondenheid met de natuur opriepen.

Behind the scenes

Jet Sternefeld – Praktijk Sternefeld

Mooie woorden van Romy

“Marte heeft een nieuwe branding ontwikkeld voor mijn bedrijf en ik ben superblij met het eindresultaat. Mijn vorige huisstijl was alweer enkele jaren oud en ik voelde dat het tijd was voor een professionaliseringsslag. Ik was uit mijn oude jasje gegroeid en het weerspiegelde niet meer mijn huidige expertise. In een traject van enkele maanden is er een branding ontwikkeld die helemaal weer past bij mijn bedrijf en wat ik graag wil uitstralen. Marte is enorm goed in haar vak en voelt je feilloos aan. Ze is altijd behulpzaam en komt met unieke ideeën, ingevingen en oplossingen om verhaal en ontwerp met elkaar samen te laten smelten. Ik ben heel blij met het resultaat en met onze fijne samenwerking!”

TERUG NAAR PROJECTEN