VERRIJK JEZELF MET

INSPIRERENDE WORKSHOPS

Aan de slag met jouw branding door middel van inspirerende masterclasses waarbij strategie en branding centraal staan. In groepsverband werken we samen met andere creatieve vrouwelijke ondernemers aan jouw branding. Je zult een fijne en intieme energie ervaren waardoor je branding naar het volgende niveau getild wordt! Bekijk hieronder naar de beschikbare masterclasses:

CREATE YOUR DREAMBOARD

Door Marte Methorst

Een inspirerende en creatieve workshop van 6 uur waarbij je aan de slag gaat met het maken van een Dreamboard (Visionboard)! Door het visualiseren van dromen en doelen (voor 2020) zullen deze gaan manifesteren. We maken ze helder en concreet, zult ze meer gaan “voelen” waardoor je enthousiasme toeneemt om het doel te bereiken!

BRAND & SHOOT

Door Remke Vet & Marte Methorst

De Workshop Brand & Shoot door Remke Vet en Marte Methorst. Wil jij graag leren hoe je een moodboard maakt voor je merk, product of dienst? Hoe pak je dat aan? En wil je vervolgens ook leren hoe je de stijl die je hebt weergegeven in je moodboard kan vertalen naar fotografie voor je Sociale Media? Dan is deze masterclass echt iets voor jou! Lees snel verder voor alle info.