MASTERCLASS

MOODBOARDING

Een inspirerende en creatieve 4 uur durende masterclass voor jouw eigen persoonlijke moodboard.
Deze masterclass is speciaal samengesteld om jou nieuwe energie te geven voor de eerste stap richting je (re)branding.
Ontdek wat werkt voor jouw branding door middel van het maken van een moodboard, hiermee geef je focus voor jouw personal brand.
Door zelf te gaan DOEN, zul je beter gaan snappen en voelen waarom je bepaalde keuzes maakt.

Wat krijg je?

Deze masterclass draait voornamelijk over het maken van een moodboard wat past bij jouw personal brand. Het verschaf je duidelijkheid en helderheid voor jouw visuele uitstraling. Het geeft direct een bepaalde focus voor vervolgstappen. Daarnaast krijg je uitleg over de verschillende elementen op een moodboard. Met welke structuur geef je bijvoorbeeld verfijning aan? Of elegantie? Of juist kracht?
Daarna ga je lekker zelf aan de slag en loopt Marte rond om begeleiding te geven in het proces. Uiteindelijk ga je naar huis met een mooi persoonlijk moodboard waar je mee verder kan, het geeft je focus en energie waar je op verder kan bouwen!

Details

De masterclass vindt plaats in de omgeving van Eindhoven in een prachtige kas met een groene omgeving. Natuur, buitenlucht en ontspannen zijn belangrijke kernwaarden die je hier zult ervaren. Tussendoor genieten we van een heerlijke high-tea. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en zal Marte je begeleiden waar nodig. Maar laat vooral je eigen creativiteit de vrije loop, laat je inspireren door al het moois en geniet van de gezelligheid van de andere creatieve ondernemers die ook deelnemen aan de masterclass. Er is plek voor totaal 8 personen.

Locatie: Omgeving Eindhoven
Datum: nog onbekend
Tijd: 10.00 uur tot 14.00 uur
Prijs: nog onbekend

Ja, ik wil me graag inschrijven!

Ik schrijf me in voor

Ik ga akkoord met

5 + 9 =