MOODBOARD IT YOURSELF – GRATIS!

BEPAAL EEN LOOK & FEEL VOOR JOUW MERK

SAMEN WERKEN WE AAN DE EERSTE STAPPEN VAN JOUW VISUELE BRANDING

Is dit herkenbaar?

DAN IS DIT VOOR JOU!

Mijn Instagram is een mengelmoes van verschillende stijlen. Ik doe maar wat, ik ben niet consequent in het doorvoeren van mijn branding.

Mijn branding voelt nog niet eigen, ik heb het juiste gevoel/ verbinding er nog niet bij.

Ik ben jaloers op de branding van andere succesvolle ondernemers.

Ik wil mijn bedrijf naar het volgende niveau tillen en zoek eenheid, focus en helderheid in mijn branding, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.

Ik blijf maar twijfelen wat bij mij past qua stijl.

Zet de eerste stap!

Doe nu GRATIS mee met deze mini-training voor het vinden van de juiste stijl voor jouw branding.

“Je verlangt naar een mooie doeltreffende uitstraling voor jouw bedrijf”

Waar begin je? Hoe gaat dat in zijn werk?
Welke lettertypes en welke kleuren passen bij mij?
En misschien weet je al wel een klein beetje wat je wilt, maar hoe zet je dat dan om in een sterke look & feel voor jouw merk.

Kortom, je hebt geen idee hoe je moet beginnen en hoe je het moet realiseren. En er is geen budget voor grote investeringen.

Allemaal beperkingen. Maar er is een oplossing. Die bied ik jou. Ik voel dat ik vrouwelijke ondernemers wil helpen om ook een prachtig bedrijf neer te zetten. Helemaal vertaald naar jouw verhaal en jouw missie.

Wat is dan die oplossing?

Je kan op eigen kracht een begin maken met jezelf visueel goed te positioneren.
De 5-daagse mini-training Moodboard it yourself gaat je daarbij helpen. Vijf dagen lang word je geïnspireerd door opdrachten die jou aan het denken zetten. Deze minicursus is hét begin van het neerzetten van jouw visuele uitstraling voor jouw prachtige bedrijf!

HET VERHAAL ACHTER DEZE CHALLENGE

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik een grote moodboard liefhebber én expert ben. Het is niet alleen érg leuk om te doen, maar het geeft ook onzettend veel helderheid.

Ik ontwikkel voor mijn 1-op-1 trajecten altijd moodboards, deze zijn namelijk onmisbaar in Branding trajecten. Het brengt helderheid en focus. Mijn klanten voelen daadwerkelijk welke richting ze op mogen gaan, het enthousiasme en geloof groeit! En het moodboard blijft ze daarnaast ook herinneren aan dit gevoel. Een gevoel wat je niet met woorden kan uitdrukken, maar wel visueel kan maken.

Deze challenge is ontstaan uit de vervelende Corona situatie. Het is een vreemde en moeilijke tijd voor iedereen. Door mijn dochtertje kreeg ik het inzicht dat iedereen de flow van het maken van een moodboard, zou mogen voelen. Ze vroeg namelijk aan mij of ze ook een moodboard mocht maken. Zo gezegd, zo gedaan. Samen zijn we aan de slag gegaan en het was heerlijk hiermee samen bezig te zijn. Het gaf me afleiding, plezier en ik zat weer helemaal in mijn flow. Dáár wil ik meer mensen blij mee maken, bedacht ik me.

Zo is deze gratis training Create your  Moodboard dus geboren.
En nu denk je wellicht, klinkt heel leuk, maar ik ben totaal niet creatief. Geen probleem, je hoeft ook niet creatief te zijn, je moet weten hoe je creatief kan DENKEN. Dat leer je in deze GRATIS moodboard challenge.

WAT KAN EEN MOODBOARD JOU BRENGEN?

Het brengt helderheid en focus;

Je krijgt grip op je visuele uitstraling;

Je kan jezelf uren besparen van frustratie en tijd. 

Je kan jouw designer eenvoudig briefen, naar welke look & feel je op zoek bent;

Je precies weet welk gevoel jouw MERK mag overbrengen, zodat jouw ideale klant aangetrokken wordt.

Je maakt visueel wat je in woorden niet wist uit te drukken;

Manon Boumans |
Walk about Coach

“Zo gaaf om dit nu visueel te hebben, want ik voel dat ik hiermee een nieuwe stap voor mijn bedrijf gezet heb en die krijgt sindsdien in een razend tempo concreet vorm. Zo leuk!”

WAT GA JE DOEN?

Deze mini-training duurt 5 dagen. Elke dag ontvang je een nieuwe e-mail, met daarin de informatie voor de betreffende dag. Echter, je kunt het helemaal op je eigen tempo doen. Want ook dat is belangrijk, je haalt hier alleen het maximale uit, als je er ook de tijd voor hebt.

Deze challenge gaat over het maken van een moodboard wat past bij jouw personal brand. Maar deze technieken zijn ook goed te gebruiken voor een moodboard voor interieuradvies, of een visionboard etc.
Het doel: je verschaft duidelijkheid en helderheid voor jouw visuele uitstraling. Het geeft direct een bepaalde focus voor vervolgstappen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

DAG 1: Identificeer je merk

DAG 2: Merkwaarden & emotie

DAG 3: Zoek (beeld)materiaal

DAG 4: Kies je kleuren

DAG 5: Moodboard creatie!

IK HEB EEN ANDERE VRAAG 

Ik ga akkoord met

2 + 15 =