MOODBOARD CHALLENGE

CREATE YOUR LOOK & FEEL

5-DAAGSE CHALLENGE: MAAK JE EIGEN MOODBOARD

Wil jij een creatieve flow ervaren? Dat kan met deze GRATIS moodboard masterclass. Ik laat je zien door welke stappen én tools jij een moodboard kan creëren waardoor er helderheid ontstaat in jouw boodschap.
Deze workshop is speciaal samengesteld om jou nieuwe energie te geven voor de eerste stap richting je (re)branding.
Door zelf te gaan DOEN, zul je beter gaan snappen en voelen waarom je bepaalde keuzes maakt.

HET VERHAAL ACHTER DEZE CHALLENGE

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik een grote moodboard liefhebber én expert ben. Het is niet alleen érg leuk om te doen, maar het geeft ook onzettend veel helderheid.

Ik ontwikkel voor mijn 1-op-1 trajecten veel moodboards, deze zijn namelijk onmisbaar in Branding trajecten. Het brengt helderheid en focus. Mijn klanten voelen daadwerkelijk welke richting ze op willen, het enthousiasme en geloof groeit! En het moodboard blijft ze daarnaast ook herinneren aan dit gevoel. Een gevoel wat je niet met woorden kan uitdrukken, maar wel visueel kan maken.

Deze challenge is ontstaan uit de vervelende Corona situatie. Het is een vreemde en moeilijke tijd voor iedereen. Door mijn dochtertje kreeg ik het inzicht dat iedereen de flow van het maken van een moodboard, zou mogen voelen. Ze vroeg namelijk aan mij of ze ook een moodboard mocht maken. Zo gezegd, zo gedaan. Samen zijn we aan de slag gegaan en het was heerlijk hiermee samen bezig te zijn. Het gaf me afleiding, plezier en ik zat weer helemaal in mijn flow. Dáár wil ik meer mensen blij mee maken, bedacht ik me.

Zo is de Moodboard challenge dus geboren. En nu denk je wellicht, dat zou ik graag willen, maar ik ben totaal niet creatief. Geen probleem, je hoeft ook niet creatief te zijn, je moet weten hoe je CREATIEF kan DENKEN. Dat leer je in deze GRATIS moodboard challenge.

WAT KAN EEN MOODBOARD JOU BRENGEN?

Het brengt helderheid en focus;

Je krijgt grip op je visuele uitstraling;

Je kan jezelf uren besparen van frustratie en tijd. 

Je kan jouw designer eenvoudig briefen, naar welke look & feel je op zoek bent;

Je precies weet welk gevoel jouw MERK mag overbrengen, zodat jouw ideale klant aangetrokken wordt.

Je maakt visueel wat je in woorden niet wist uit te drukken;

Manon Boumans |
Walk about Coach

“Zo gaaf om dit nu visueel te hebben, want ik voel dat ik hiermee een nieuwe stap voor mijn bedrijf gezet heb en die krijgt sindsdien in een razend tempo concreet vorm. Zo leuk!”

WAT GA JE DOEN?

Deze challenge duurt 5 dagen. Elke dag ontvang je een nieuwe e-mail, met daarin de informatie voor de betreffende dag. Echter, je kunt het helemaal op je eigen tempo doen. Want ook dat is belangrijk, je haalt hier alleen het maximale uit, als je er ook de tijd voor hebt.

Deze challenge gaat over het maken van een moodboard wat past bij jouw personal brand. Maar deze technieken zijn ook goed te gebruiken voor een moodboard voor interieuradvies, of een visionboard etc.
Het doel: je verschaft duidelijkheid en helderheid voor jouw visuele uitstraling. Het geeft direct een bepaalde focus voor vervolgstappen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

DAG 1: Helderheid

DAG 2: Tone of voice

DAG 3: Gevoel en emotie

DAG 4: Kernwaarden

DAG 5: Moodboard creatie!

IK HEB EEN ANDERE VRAAG 

Ik ga akkoord met

11 + 13 =