WORKSHOP

CREATE YOUR DREAMBOARD

Een dreamboard, ook wel visionboard genoemd, is een bijzonder goede tool voor de LAW OF ATTRACTION.
Zelf, maak ik elk jaar een dreamboard om mijn doelen visueel te maken.
Het helpt je om je DROMEN te MANIFESTEREN. Wat wil je nu écht?
Tijdens deze workshop laat ik zien hoe je een Visionboard maakt die écht werkt.

“Wat heb ik genoten van de workshop! Als creatieveling werk ik graag met het visualiseren van mijn doelen. Alleen was nu de voorbereiding heel anders! We ontvingen vooraf diverse werkboeken van Marte om de focus op de juiste punten te leggen, wat even wat werk was, maar zeker een hele mooie voorbereiding op de workshop zelf. In de ochtend ontstond al snel een fijne, open sfeer, vol positieve energie. Er was door Marte aan alles gedacht; mooie tijdschriften, bijzondere materialen, een fijne locatie en een heerlijke lunch. Kortom een aanrader!

– Mirjam van Helvoort/ Fotografie met een verhaal –

IS DIT HERKENBAAR?

Je hebt een onrustig gevoel en mist de focus;

Je hebt continue gave ideeën maar het komt niet tot uiting;

Je wilt graag meer inzicht in je dromen en doelen;

Je wilt zo graag dat die ultieme droom eindelijk eens gerealiseerd wordt;

Je mist zelfvertrouwen en voelt je overweldigd door alles wat je moet bedenken en doen;

Je weet dat je iets moet veranderen, maar je weet niet welke concrete stappen je moet nemen;

Manon Boumans, Walk About Coach

“IK HEB EEN NIEUWE STAP VOOR MIJN BEDRIJF GEZET”

“Een workshop, die gekenmerkt werd door innerlijke beweging. Het is een proces, waarin vanaf de meditatie al een heel duidelijk beeld naar boven kwam. Een beeld dat ik mocht gaan neerzetten met kleuren, vormen en beweging. En vooral zonder teksten en woorden. Zo mooi om het uiteindelijke resultaat van mijn Walkabout te zien. Een begeleidingsmethodiek, die jou als mens/ ondernemer/ werknemer laat stilstaan bij wat je verloren hebt in je leven en waardoor je nu de kracht mist om te kiezen voor jouw leven. Een methodiek gebaseerd op voelen, ervaren en bewegen zonder al te veel woorden. Zo passend onbewust vormgegeven in mijn DreamBoard. Zo gaaf om dit nu visueel te hebben, want ik voel dat ik hiermee een nieuwe stap voor mijn bedrijf gezet heb en die krijgt sindsdien in een razend tempo concreet vorm. Zo leuk! Dankbaar voor deze bijzondere dag, waarin ik mijn droom mocht zien en gaan volgen. Dank je wel Marte voor deze mogelijkheid en je inspiratie.”

Eline Smeets-Stans, RealSense

“HET IS WEER GAAN STROMEN!”

“Op 14 november heb ik deelgenomen aan de workshop Dreambord bij Marte. Het was voor mij erg fijn om van te voren de werkboeken door te kunnen werken. Het zette de energie al in beweging die ik nodig had om het tijdens de workshop zichtbaar te kunnen maken en zelfs de dagen erna thuis echt te kunnen voelen. De workshop en het dreambord hebben me inzichten gegeven en nieuwe inspiratie en energie. 

Marte heeft dit op de 14e zelf heel prettig, warm en zacht begeleid. Waardoor er mooie dingen mochten ontstaan.
Mijn energie is echt weer gaan stromen en dat had ik hard nodig!
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik mee heb gedaan en zal er volgend jaar zeker weer bij zijn! “

WAT BRENGT EEN DREAMBOARD JOU?

Voor mij is een Dreamboard onmisbaar.
Het maakt mijn doelen zo duidelijk voelbaar, waardoor het een heldere leidraad is voor mijn persoonlijke leven én mijn bedrijf. Wat kan het voor jou doen?

 • Je kunt er je droombaan mee ontdekken;
 • Het kan je inkomen verdubbelen omdat je eindelijk die heldere focus hebt voor je bedrijf;
 • Je kan er je droomleven mee vormgeven;
 • Je kan je droombedrijf bouwen;
 • Je ultieme vrijheid gevoel weergeven;
 • Je droomhuis realiseren;
 • Het concretiseren van die ultieme wereldreis die je al heel lang wilt maken!

Echt vanalles dus!

 

Wat houdt de workshop in?

De workshop is bedoeld om jouw dromen en doelen voor 2020 helder neer te zetten en deze te visualiseren middels een Dreamboard. Ook wel Visionboard genoemd.
Zelf maak ik elk jaar een Dreamboard. Door dit te doen worden mijn doelen concreter én neemt het enthousiasme toe, omdat ik al voel, hoe het kan voelen, als die doelen ook behaald zijn! Tevens geeft het mij inzichten hoe ik de doelen kan opknippen, waardoor ze haalbaar zijn. En dat is precies wat ik jou ook wil laten ervaren!

Op een geweldig leuke setting, ga je samen met mij en andere inspirerende ondernemers aan de slag met je Dreamboard. Vooraf ontvang je eerst 6 werkboeken waar je thuis al mee aan de slag mag. Het maken van een Dreamboard is namelijk een proces waar je de tijd voor moet nemen. De werkboeken zorgen ervoor dat je al in beweging komt, ze gaan o.a. over:

 • jouw intenties;
 • de Law of Attraction;
 • jouw successen;
 • jouw droom persoon;
 • helderheid in je plannen;

Op de dag zelf delen we samen onze inzichten en ga jij aan de slag met het maken van het bord. Alle materialen zijn inbegrepen, dus je hoeft niks mee te nemen. Daarnaast krijg je een heerlijke high-tea, thee/ koffie en lekkers. Kortom, een hele gezellige en inspirerende dag!

Uiteindelijk ga je naar huis met enthousiasme, nieuwe inspiratie, heldere dromen en doelen en een prachtig Dreamboard wat jou richting gaat geven voor 2020!

DETAILS

Data:
Donderdag 14 november 2019 = vol
Dinsdag 14 januari 2020 = vol
Dinsdag 28 januari 2020 = VOL

Tijd:
Van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief heerlijke HIGH-TEA

Locatie:
BUUTVRIJ voor de hele pot
Heuveleindseweg 6 C
5684 NC Best

Aantal:
Maximaal 8 personen

Normale prijs:
199,- EUR excl. btw

EARLY BIRD prijs: (tot 10 januari 2020)
175,- EUR excl. btw

Inclusief:
– Voorafgaande 6 uitgebreide werkboeken;
– High-tea;
– Koffie of thee & iets lekkers tussendoor;
– Alle materialen;
– Marte’s supervisie;
– Persoonlijke dreamboard;

– En een leuke verassing.. 

Ja, ik wil me graag inschrijven!

Ik schrijf me in voor

Ik ga akkoord met

9 + 12 =