Online workshop

DREAMBOARD CREATIE

VRAAG JIJ JE AF HOE EEN VISIONBOARD BIJDRAAGT AAN HET TOT LEVEN BRENGEN VAN JE DROMEN? DAN BEN JE HIER OP DE GOEDE PLEK, IN DEZE ONLINE TRAINING DOORLOOP JE STAPSGEWIJS HET PROCES VOOR HET MAKEN VAN EEN VISIONBOARD DAT WERKT!

JE LEERT HOE JE EEN VISIOBAORD MAAKT WAT HET VERSCHIL ZAL MAKEN EN VOOR GAVE LEVENSVERANDERENDE RESULTATEN ZAL ZORGEN.

WAT IS EEN VISIONBOARD?

Een visionboard is een tastbare en visuele weergave van je grootste dromen, ambities en doelen. Eigenlijk is het een foto/ collage van hoe je droomleven eruit mag zien. 

Het is samengesteld uit foto’s, citaten, woorden, tekeningen, materialen en al het andere wat je inspireert richting de toekomst en wat écht belangrijk voor je is. 

Je denkt wellicht, hoe kan dit mijn leven nu veranderen?
Het is geen abacadabra, het is een mega effectief middel om jou in de actiemodus te zetten. Het is een beetje magisch, maar het werkt!

“Wat heb ik genoten van de workshop! Als creatieveling werk ik graag met het visualiseren van mijn doelen. Alleen was nu de voorbereiding heel anders! We ontvingen vooraf diverse werkboeken van Marte om de focus op de juiste punten te leggen, wat even wat werk was, maar zeker een hele mooie voorbereiding op de workshop zelf. In de ochtend ontstond al snel een fijne, open sfeer, vol positieve energie. Er was door Marte aan alles gedacht; mooie tijdschriften, bijzondere materialen, een fijne locatie en een heerlijke lunch. Kortom een aanrader!”

– Mirjam van Helvoort/ Fotografie met een verhaal –

DIT ZIJN SIGNALEN DAT HET TIJD IS VOOR EEN DREAMBOARD

Je hebt een onrustig en onderliggend knagend gevoel;

Je hebt een onzeker gevoel vanwege de corona tijd;

Je hebt continue gave ideeën maar het komt niet tot uiting;

Je wilt graag meer inzicht en focus in je dromen en doelen;

Je wilt zo graag dat die ultieme droom eindelijk eens gerealiseerd wordt;

Je mist zelfvertrouwen en voelt je overweldigd door alles wat je moet bedenken en doen;

Je weet dat je iets moet veranderen, maar je weet niet welke concrete stappen je moet nemen;

“IK HEB EEN NIEUWE STAP VOOR MIJN BEDRIJF GEZET”

“Een workshop, die gekenmerkt werd door innerlijke beweging. Het is een proces, waarin vanaf de meditatie al een heel duidelijk beeld naar boven kwam. Een beeld dat ik mocht gaan neerzetten met kleuren, vormen en beweging. En vooral zonder teksten en woorden. Zo mooi om het uiteindelijke resultaat van mijn Walkabout te zien. Een begeleidingsmethodiek, die jou als mens/ ondernemer/ werknemer laat stilstaan bij wat je verloren hebt in je leven en waardoor je nu de kracht mist om te kiezen voor jouw leven. Een methodiek gebaseerd op voelen, ervaren en bewegen zonder al te veel woorden. Zo passend onbewust vormgegeven in mijn DreamBoard. Zo gaaf om dit nu visueel te hebben, want ik voel dat ik hiermee een nieuwe stap voor mijn bedrijf gezet heb en die krijgt sindsdien in een razend tempo concreet vorm. Zo leuk! Dankbaar voor deze bijzondere dag, waarin ik mijn droom mocht zien en gaan volgen. Dank je wel Marte voor deze mogelijkheid en je inspiratie.”

– Manon Boumans, Walk About Coach –

WAT BRENGT EEN DREAMBOARD JOU?

Voor mij is een Dreamboard onmisbaar.
Het maakt mijn doelen zo helder en duidelijk voelbaar, waardoor het een heldere leidraad is voor mijn persoonlijke leven én mijn bedrijf. Maar wat kan het voor jou doen?

  • Je kunt er je droombaan mee ontdekken;
  • Het kan je omzet verhogen omdat je eindelijk die heldere focus hebt voor je bedrijf;
  • Je kan er je droomleven mee vormgeven;
  • Je kan je droombedrijf bouwen;
  • Je ultieme vrijheid gevoel weergeven;
  • Je droomhuis realiseren;

Echt vanalles dus!

Wat houdt de workshop in?

De workshop is bedoeld om jouw dromen en doelen voor 2021 helder neer te zetten en deze te visualiseren middels een Dreamboard. Ook wel Visionboard genoemd.
Zelf maak ik elk jaar een Dreamboard. Door dit te doen worden mijn doelen concreter én neemt het enthousiasme toe, omdat ik al voel, hoe het kan voelen, als die doelen ook behaald zijn! Tevens geeft het mij inzichten hoe ik de doelen kan opknippen, waardoor ze haalbaar zijn. En dat is precies wat ik jou ook wil laten ervaren.

Vanwege de Corona kan ik de workshop niet live geven, wat ik enorm jammer vind. Maar we moeten denken in mogelijkheden en daarom heb ik deze online variant voor jou gemaakt.

In de Creatie Bibliotheek staat de workshop volledig uitgewerkt. Stap voor stap kan je deze creatieve workshop op je eigen tempo doen. Maar kom je er even niet uit? Stel je vraag aan mij via mijn Instagram account @marte.methorst Op die manier kunnen we elkaar inspireren en vooruit helpen.

HELDERHEID

JOUW SUCCESSEN

JOUW INTENTIES

LAW OF ATTRACTION

JOUW DROOMPERSOON

TIJD VOOR ACTIE

HET MAKEN VAN JE UNIEKE DREAMBOARD

“HET IS WEER GAAN STROMEN!”

“Op 14 november heb ik deelgenomen aan de workshop Dreambord bij Marte. Het was voor mij erg fijn om van te voren de werkboeken door te kunnen werken. Het zette de energie al in beweging die ik nodig had om het tijdens de workshop zichtbaar te kunnen maken en zelfs de dagen erna thuis echt te kunnen voelen. De workshop en het dreambord hebben me inzichten gegeven en nieuwe inspiratie en energie.

Marte heeft dit op de 14e zelf heel prettig, warm en zacht begeleid. Waardoor er mooie dingen mochten ontstaan.
Mijn energie is echt weer gaan stromen en dat had ik hard nodig!
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik mee heb gedaan en zal er volgend jaar zeker weer bij zijn! “

– Eline Smeets-Stans, RealSense –

WAT BRENGT HET JOU?

Het proces van het maken van een dreamboard brengt je veel op. Je hebt namelijk echt bewust de tijd om te werken aan je dromen en doelen. Door de creativiteit waar je mee bezig bent, schakel je een ander stuk in jezelf even uit. Hierdoor ontstaat er ruimte en worden de ideëen of gedachten die je in hoofd hebt ineens een stuk concreter. Je gaat namelijk voelen wat dit je brengt, als die droom ineens visueel wordt.
En daarnaast geeft het Dreamboard je gedurende het jaar een hele duidelijke focus. Als je “het” even kwijt bent, kijk je naar je bord en voel je weer waar je naartoe wilt. Het geeft een hele goede boost en levert een hoop energie en enthousiasme op!

Vanuit de groepen van vorig jaar zijn zulke mooie resultaten gekomen. Sommigen zaten helemaal vast in hun denken en doen, door deze workshop kregen ze ineens de ruimte om te voelen, wat ze daadwerkelijk diep van binnen wensten. Het bracht ze helderheid en focus, waardoor ze ineens in korte tijd grotere resultaten behaalden. Zowel prive als zakelijk. Dát is wat jij ook kan ervaren en vooral nu in deze tijden denk ik extra welkom.