WORKSHOP

BRAND & SHOOT

Heb jij het gevoel dat je maar wat aanmoddert met je huisstijl?
Ben je klaar met het hap-snap werk?
Of wil je meteen alles goed aanpakken?
Dan is deze hands-on workshop echt wat voor jou!
Op een laagdrempelige, creatieve en inspirerende manier gaan we
aan de slag met jouw personal branding & implementatie.

“Iedereen heeft zijn talenten en waar ik het gevoel voor kleur en styling grotendeels mis, hebben Marte en Remke die in overvloed. Zij weten op een hele toegankelijke manier dit ‘mysterie’ (want zo voelt het voor mij vaak) over te brengen. Ongelofelijk wat een verschil het kan maken iets kleins toe te voegen of juist weg te laten, in kleur, textuur of compositie. Ik weet nu veel beter hoe ik beelden kan samenstellen die mijn branding versterken en hoe ik die beelden ook mooi kan vastleggen. Heerlijk om ook concreet meteen aan de slag te gaan zodat je ook echt het vertrouwen krijgt ‘he, dit kan ik ook!’. De investering meer dan waard want ik hoef niet meer voor elke actie een professionele fotograaf in te schakelen, maar kan nu zelf visueel het verhaal van mijn brand overbrengen. Goud waard!

– Maartje Koppen, Businesscoach –

WAT LEVERT HET JOU OP?

In één dag heb jij kraakhelder hoe jouw merk moet voelen en hoe je dit visueel vertaald. Door eerst wat dieper in je strategie te duiken en daarna de look & feel te bepalen, zal je merk gaan uitstralen waar jij voor staat en wat je brengt.

Tijdens een inspirerende dag ga je ’s ochtends met Marte Methorst aan de slag met branding voor jouw bedrijf. Je krijgt inzicht in branding en leert hoe je moodboards maakt om de stijl van jouw merk goed weer te geven.
’s Middags leer je van Remke Vet hoe je mooie en krachtige foto’s maakt voor Social Media, daarna gaan we de geleerde tips in praktijk brengen en maken we een aantal flatlays in jouw huisstijl.

Na deze dag heb je een duidelijke focus voor jouw branding en kun je dit gebruiken voor de vervolgstappen in al je visuele uitingen.

Mirjam Beek, MirDroombaan

“FIJNE TIPS EN GERICHTE AANDACHT”

Onlangs heb ik de mooie Masterclass gevolgd bij Marte en Remke. Het was een inspirerende en verfrissende dag. Ik heb mooie inzichten gekregen over mijn eigen branding en welke kleuren helemaal bij mij passen en fijne tips en feedback waarmee ik aan de slag kan voor mijn brand. Het maken van de flatlays was super nuttig, nu snap ik nog beter hoe ik dan kan doen en kan ik dit thuis nog beter maken. Zowel Remke als Marte zijn fijne dames, die enthousiast, maar ook betrokken met je aan de slag gaan en echt de tijd voor je nemen. Het is fijn om dit met een kleine groep gelijk gestemde dames te hebben mogen ervaren en het heeft me zeker verder geholpen. Deze Masterclass is een aanrader om te doen!”

Ankie jacobs, Lab 1823

“HANDVATEN WAAR JE MEE VERDER KUNT”

“Het werk van Marte en Remke ken ik via social media. Zelf struggel ik een beetje met mijn eigen branding, ik wist niet goed welke kant ik daarmee op wilde en het lukte me niet helemaal om een koers te bepalen. Dus toen deze meiden een Masterclass samen gingen geven was ik direct enthousiast en heb ik me opgeven. De dag was ontzettend leerzaam, ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, lekker creatief bezig geweest en leuke nieuwe mensen leren kennen. Thuis aangekomen zat mijn hoofd vol ideeën en nieuwe inzichten waar ik lekker mee aan de slag kon gaan.”

Wie zijn wij?

Via Sociale Media hebben Remke Vet en Marte Methorst elkaar leren kennen, geïnspireerd door elkaars werk zijn ze samen gaan werken. De afstand was hierin geen belemmering, Remke woont namelijk in Den Haag en Marte in Eindhoven. Maar allebei hebben ze de instelling; als iets goed voelt, moet je ervoor gaan!

Gedurende de tijd merkten ze dat er veel vraag was naar enerzijds het maken van moodboards in een eigen brand stijl en anderzijds hoe je dit dat vertaald naar je Sociale Media. Toen is deze creatieve en hands-on Masterclass ontstaan!
Tuurlijk is het ook fijn meer te weten over de personen die deze workshop verzorgen. Wie Marte is lees je hier.
Remke Vet is 5 jaar geleden begonnen met ondernemen, nadat ze 18 jaar bij diverse retailers en toeleveranciers heeft gewerkt als Marketeer, Product Manager en Category manager. Haar ervaring zet ze in als freelancer of interim manager. Daarnaast is ze actief als content creator voor diverse bedrijven.
Fotografie was al van jongs af aan een van haar grootste hobby’s.

Op haar website www.remkevet.nl vind je een uitgebreid portfolio van haar meest recente werk. Daarnaast is ze actief op diverse social media kanalen met accounts voor haar fotografie @Remkevet, food @fitfoodstylenl en haar zakelijke account @bold-sl. Sinds vorig jaar geeft ze diverse workshops gericht op visuele social media content en flatlay fotografie.

“Ik heb aan de masterclass meegedaan om mijn branding nog meer eigen te maken. Ik wilde verdieping en die heb ik gekregen! Marte heeft bruikbare uitleg gegeven over kleurgebruik en welke emoties dat oproept. Het werkboek dat ik van te voren thuis had ingevuld, zette mij al goed aan het denken. Met die componenten heb ik een moodboard kunnen maken waar ik zelf in ieder geval heel trots op ben. Dat moodboard heeft nu een prominente plek in mijn werkkamer zodat ik er alleen maar naar hoef te kijken om herinnerd te worden aan de kern van mijn bedrijf. Verder heeft Remke mij helemaal gegrepen met haar praktische en passievolle uitleg over hoe je fotografie kunt inzetten voor je merk/bedrijf. Erg leuk dat we allemaal met mooie en zelfgemaakte foto’s naar huis gingen. Ik heb er denk ik stiekem een hobby bij!”

– Karin van Maurik, Psycholoog Find & Follow –

DETAILS

Data:
[nog geen nieuwe data bekend]

Tijd:
Van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief heerlijke HIGH-TEA!

Locatie:
Buutvrij voor de hele pot
Heuveleindseweg 6 C
5684 NC Best

Aantal:
We werken in kleine groepen van circa 8 personen

Normale prijs:
€245,- excl. btw

Early bird prijs:
€225,- excl. btw

 

Liza Veenboer

“HET ENTHOUSIASME EN HET GEVOEL IS GEGROEID”

“Ik heb besloten mee te doen aan de workshop om beter beeld te krijgen van hoe ik mijn business visueel voor me zie. En omdat ik tips wilde hebben voor mooie passende content. Ik heb door de workshop nog meer het gevoel gekregen bij wat ik uit wil stralen en hoe dat er visueel uit ziet. Het moodboard hangt aan mijn muur! Ook ga ik aan de slag met leuke flatlays. Ik heb ook een beter beeld gekregen hoe je een mooi moodboard maakt. Wat voor een volgende keer kan helpen! Het enthousiasme is gegroeid om nog meer aandacht te geven aan het visuele aspect van mijn business. Daarnaast vond ik de combinatie van branding met fotografie in deze workshop echt top!”

Ja, ik wil me graag inschrijven!

Ik schrijf me in voor

Ik ga akkoord met

5 + 3 =