Style and Shoot

Heb jij het gevoel dat je maar wat aanmoddert met je huisstijl? En ben je klaar met het hap-snap werk? Zou je nu eindelijk de eerste stap willen zetten om je merk te geven wat het echt verdiend? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Op een laagdrempelige, creatieve en inspirerende manier gaan we aan de slag met jouw visuele uitstraling.

Wat krijg je?

In een inspirerende dag leer je ’s ochtends van Marte Methorst hoe je moodboards maakt om de stijl van jouw merk goed weer te geven en ga je daar gelijk zelf mee aan de slag. ’s Middags leer je van Remke Vet hoe je mooie foto’s maakt voor Social Media, daarna gaan we de geleerde tips in praktijk brengen en maken we een aantal flatlays in jouw huisstijl.

Details

Data:
donderdag 20 juni

Tijd:
van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief heerlijke lunch!

Locatie:
op Sectie-C in Eindhoven

Aantal:
we werken in kleine groepen van circa 8 personen

Normale prijs:
Euro 156,20-  excl BTW

Early bird prijs:
Euro 123,14 excl BTW (geldig t/m 7 april)

RESERVEER NU JE TICKETS VIA EVENTBRITE!
Donderdag 20 juni – klik hier

Programma
10:00 – 10:30 welkom & voorstellen
10:30 11:00 theorie branding
11:00 13:00 moodboarding
13:00 13:30 lunch
13:30 14:00 theorie fotografie
14:00 16:00 flatlays maken

Zien we je dan?

Wie zijn wij?

Via Sociale Media hebben Remke Vet en Marte Methorst elkaar leren kennen, geïnspireerd door elkaars werk zijn ze samen gaan werken. Gedurende de tijd merkten ze dat er veel vraag was naar enerzijds het maken van moodboards in een eigen brand stijl en anderzijds hoe je dit dat vertaald naar je Sociale Media. Toen is deze creatieve en hands-on workshop ontstaan! 
Tuurlijk is het ook fijn meer te weten over de personen die deze workshop verzorgen. Wie Marte is lees je hier.
Remke Vet is 5 jaar geleden begonnen met ondernemen, nadat ze 18 jaar bij diverse retailers en 

 

toeleveranciers heeft gewerkt als Marketeer, Product Manager en Category manager. Haar ervaring zet ze in als freelancer of interim manager, daarnaast is ze actief als content creator voor diverse bedrijven. Fotografie was al van jongs af aan een van haar grootste hobby’s. Op haar website www.remkevet.nl vind je een uitgebreid portfolio van haar meest recente werk. Daarnaast is ze actief op diverse social media kanalen met accounts voor haar fotografie @Remkevet, food @fitfoodstylenl en haar zakelijke account @bold-sl. Sinds vorig jaar geeft ze diverse workshops gericht op visuele social media content en flatlay fotografie.

Ja ik wil me graag inschrijven!