WORKSHOP

BRAND & SHOOT

Heb jij het gevoel dat je maar wat aanmoddert met je huisstijl?
En ben je klaar met het hap-snap werk?
Zou je nu eindelijk de eerste stap willen zetten om je merk te geven wat het echt verdiend?
Dan is deze hands-on workshop echt wat voor jou!
Op een laagdrempelige, creatieve en inspirerende manier gaan we aan de slag met jouw visuele uitstraling.

De dag was ontzettend leerzaam, ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, lekker creatief bezig geweest en leuke nieuwe mensen leren kennen. Thuis aangekomen zat mijn hoofd vol ideeën en nieuwe inzichten waar ik lekker mee aan de slag kon gaan.

– Ankie Jacobs, Lab 1823 –

Moodboard gemaakt door Lab 1823 a.d.h.v. de workshop

WAT LEVERT HET JOU OP?

In één dag heb jij kraakhelder hoe jouw merk moet voelen en hoe je dit visueel vertaald. Door eerst wat dieper in je strategie te duiken en daarna de look & feel te bepalen, zal je merk gaan uitstralen waar jij voor staat en wat je brengt.

Tijdens een inspirerende dag ga je ’s ochtends met Marte Methorst aan de slag met branding voor jouw bedrijf. Je krijgt inzicht in branding en leert hoe je moodboards maakt om de stijl van jouw merk goed weer te geven.
’s Middags leer je van Remke Vet hoe je mooie en krachtige foto’s maakt voor Social Media, daarna gaan we de geleerde tips in praktijk brengen en maken we een aantal flatlays in jouw huisstijl.

Na deze dag heb je een duidelijke focus voor jouw branding en kun je dit gebruiken voor de vervolgstappen in al je visuele uitingen.

Mirjam Beek, MirDroombaan

“FIJNE TIPS EN GERICHTE AANDACHT”

Onlangs heb ik de mooie Masterclass gevolgd bij Marte en Remke. Het was een inspirerende en verfrissende dag. Ik heb mooie inzichten gekregen over mijn eigen branding en welke kleuren helemaal bij mij passen en fijne tips en feedback waarmee ik aan de slag kan voor mijn brand. Het maken van de flatlays was super nuttig, nu snap ik nog beter hoe ik dan kan doen en kan ik dit thuis nog beter maken. Zowel Remke als Marte zijn fijne dames, die enthousiast, maar ook betrokken met je aan de slag gaan en echt de tijd voor je nemen. Het is fijn om dit met een kleine groep gelijk gestemde dames te hebben mogen ervaren en het heeft me zeker verder geholpen. Deze Masterclass is een aanrader om te doen!”

Ankie jacobs, Lab 1823

“HANDVATEN WAAR JE MEE VERDER KUNT”

“Het werk van Marte en Remke ken ik via social media. Zelf struggel ik een beetje met mijn eigen branding, ik wist niet goed welke kant ik daarmee op wilde en het lukte me niet helemaal om een koers te bepalen. Dus toen deze meiden een Masterclass samen gingen geven was ik direct enthousiast en heb ik me opgeven. De dag was ontzettend leerzaam, ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, lekker creatief bezig geweest en leuke nieuwe mensen leren kennen. Thuis aangekomen zat mijn hoofd vol ideeën en nieuwe inzichten waar ik lekker mee aan de slag kon gaan.”

Wie zijn wij?

Via Sociale Media hebben Remke Vet en Marte Methorst elkaar leren kennen, geïnspireerd door elkaars werk zijn ze samen gaan werken. De afstand was hierin geen belemmering, Remke woont namelijk in Den Haag en Marte in Eindhoven. Maar allebei hebben ze de instelling; als iets goed voelt, moet je ervoor gaan!

Gedurende de tijd merkten ze dat er veel vraag was naar enerzijds het maken van moodboards in een eigen brand stijl en anderzijds hoe je dit dat vertaald naar je Sociale Media. Toen is deze creatieve en hands-on Masterclass ontstaan!
Tuurlijk is het ook fijn meer te weten over de personen die deze workshop verzorgen. Wie Marte is lees je hier.
Remke Vet is 5 jaar geleden begonnen met ondernemen, nadat ze 18 jaar bij diverse retailers en toeleveranciers heeft gewerkt als Marketeer, Product Manager en Category manager. Haar ervaring zet ze in als freelancer of interim manager.

Daarnaast is ze actief als content creator voor diverse bedrijven. Fotografie was al van jongs af aan een van haar grootste hobby’s. Op haar website www.remkevet.nl vind je een uitgebreid portfolio van haar meest recente werk. Daarnaast is ze actief op diverse social media kanalen met accounts voor haar fotografie @Remkevet, food @fitfoodstylenl en haar zakelijke account @bold-sl. Sinds vorig jaar geeft ze diverse workshops gericht op visuele social media content en flatlay fotografie.

DETAILS

Data:
Woensdag 20 november 2019

Tijd:
Van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief heerlijke HIGH-TEA!

Locatie:
Buutvrij voor de hele pot
Heuveleindseweg 6 C
5684 NC Best

Aantal:
We werken in kleine groepen van circa 8 personen

Normale prijs:
Nog niet bekend

Early bird prijs:
Nog niet bekend

 

Ja, ik wil me graag inschrijven!

Ik schrijf me in voor

Ik ga akkoord met

15 + 10 =