Hoe het allemaal begon..

Ik ben Marte Methorst-Tra en branddesigner voor vrouwelijke onderneemsters die hun droombedrijf vanuit hun hart willen neerzetten!

Als klein kind droomde ik al van een eigen bedrijf. Ik had mijn eigen bloementuin en maakte mooie boeketten voor mijn familie. Daarnaast kon ik uren in de magazines van mijn moeder bladeren op zoek naar mooie afbeeldingen, patronen en kleuren. Het samenstellen van kleurenpaletten en het maken van moodboards zat er dus al vroeg in en ik had een goed oog voor wat wel en niet bij elkaar paste.

Pas na mijn 30werd deze droom werkelijkheid met Brand Agency Marte Methorst. Een plek waar ik met mijn visueel talent de mooiste merken en concepten creëer. Hoe tof is het om onderneemsters te helpen met het realiseren van hun droombedrijf en de branding die daar bij past? Persoonlijkheid en gevoel speelt een grote rol in mijn bedrijf. Ik vertrouw blindelings op mijn intuïtie en talent en werk echt vanuit mijn hart. Ik voel dan ook snel aan welke uitstraling past bij de identiteit van mijn klanten.

Liefde voor kleine en unieke merken

Het is dan ook niet gek dat ik een liefde heb voor kleine en unieke merken met een persoonlijk verhaal. Zo word ik ontzettend blij van mooie verpakkingen, gave designs en creatieve plekken, zoals bijzondere winkeltjes en boetiekjes. Niet voor niets heb ik mijn kantoor op Sectie C in Eindhoven, een creatieve en inspirerende plek voor creatieve ondernemers. Of ontdek ik met mijn man en dochter het prachtige Frankrijk en Italië op zoek naar pareltjes van wijnboerderijen en pittoreske stadjes.

Voel jij een klik?

Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen in het creëren van jouw merk!

Samen een keer sparren over jouw merk?

Ik ga akkoord met

14 + 1 =

VOLG JE MIJ AL OP INSTAGRAM?