CLAIM JOUW PLEK IN DE MARKT MET JOUW PERSONAL BRAND

Wij geloven dat iedereen een uniek talent heeft én een verhaal. Daar ligt de magie en het onderscheidende vermogen van jouw bedrijf. Door dat juiste gevoel over te brengen, zal jouw merk als “thuis” aanvoelen voor jouw ideale klant.

HET BRANDING PROCES

ONDERZOEK

Een mooie brand identity kun je alleen ontwikkelen met goed onderzoek naar je waarom, je missie en je doelen. Je ontvangt werkboeken met diepgaande vragen die zorgen voor verheldering en focus. Jouw brand identity moet je helpen jouw doelen te bereiken, niet alleen maar mooi zijn.  Tijdens de LIVE meeting van 90 min spreken we alles door en leggen we de fundering voor het vertrekpunt van jouw visuele identiteit.

STIJLBEPALING

Na het aanbrengen van helderheid en het bepalen van de strategie, kunnen we verder met de ontwikkeling van je visuele identiteit; let the fun begin! Ik creëer een visuele identeit die verteld wie JIJ bent en waar je voor staat. Alle belangrijke elementen zoals jouw kernwaarden worden hierin meegenomen. Daarmee leg je met eenvoud verbinding met je ideale klant doordat je ze een plek geeft; “hier voel ik me thuis”. Ik maak vervolgens een brand moodboard, wat een duidelijke richtlijn en focus geeft voor welke stijl we willen neerzetten voor jouw merkconcept. 

KLEUR & FONTS

Als er door middel van het moodboard een stijlbepaling is gedaan, gaan we verder met de kleurbepaling. Welke kleuren en welke kleurtonen horen bij jouw personal brand. het kiezen van de juiste kleuren is een belangrijke stap in het proces. Welk gevoel wil je overbrengen naar je ideale klant? Dit staat of valt met het gebruik van de juiste kleuren. Aansluitend hierop zullen we lettertypes kiezen, wil je kracht of juist finesse uitstralen? Bij elke identiteit horen andere lettertypes, ik help je bij het maken van de juiste keuze.

LOGO ONTWERP

Als de kleuren en lettertypes duidelijk zijn kunnen we starten met het ontwerpen van je logo. Eerst zullen er schetsen gemaakt worden, die we uiteindelijk in 3 revisie rondes gaan finetunen tot je definitieve logo. Je ontvangt je logo in verschillende bestand formaten zodat je het kan gebruiken voor drukwerk, je website, social media en andere marketing doeleinden.

Karin van Maurik | Find & Follow

“MET MIJN BRANDING ALS FUNDAMENT VOEL IK MIJ GESTERKT”

“Ik was bezig met het opzetten van mijn onderneming als coachende psycholoog en wist van het begin af aan dat ik aandacht wilde besteden aan de branding. Voor mij was het belangrijk dat mijn logo, website en socials ook echt passend bij mij waren, dat ze uitstraalden waar ik voor sta en wie ik ben. Via een tip kwam ik bij Marte terecht. De kennismaking was heel prettig en ik heb dan ook niet meer verder gezocht. Ik had zelf al een idee welke waarden ik verwerkt wilde hebben in de branding maar om de vertaalslag te maken naar het visuele, dat is niet mijn talent. Gelukkig wel die van Marte, dus zij wist heel goed dat wat ik in woorden uitdrukte om te zetten naar beeld. Het resultaat is dat er harmonie is tussen kleurgebruik en foto’s, dat ik precies helder heb wat mijn doelgroep kenmerkt en ik met nog meer trots sta voor mijn onderneming, ik mezelf meer zichtbaar durf te maken. Ik heb al veel positieve reacties gekregen. Met mijn branding als fundament voel ik mij gesterkt om het mooie avontuur van een startende onderneming aan te gaan.” 

BRANDSTYLING TRAJECT MET MARTE

Investering: 2295,- euro excl. btw

Gemiddelde doorlooptijd: 4 – 6 weken

BRAND DESIGN & IMPLEMENTATION

PREMIER CRU EXPERIENCE

Jouw verhaal verdiend aandacht en mag gezien worden. Middels doelgericht en hoogwaardig ontwerp maken we de vertaalslag naar een uniek en authentiek merk, waarmee je indruk zult maken op jouw ideale klant. Start nu nog met een sterke en doelgerichte basis voor jouw bedrijf. 

RESEARCH & STRATEGIE

 • Twee uitgebreide werkboeken om tot de kern van jouw bedrijf te komen;
 • Een online spar sessie van 60 min;
 • Bepaling van je merk missie;
 • Bepaling van je merk emoties;
 • Definieren van je ideale klant;
 • Concept bepaling;

BRAND DESIGN

 • Pinterest moodboard
 • Uniek moodboard voor stijlbepaling;
 • Uniek hoofd & alternatief logo;
 • Brand mark (watermerk);
 • Kleurenpalet & codes;
 • Lettertypen;
 • Huisstijl document, met daarin uitleg hoe alles te gebruiken voor verschillende media.

AFTER CARE

 • 30 min nazorg call, voor resterende vragen