WORKSHOP

MAAK JE MERK MAGISCH

Wil jij jouw merk laten opvallen en een onweerstaanbare aantrekkingskracht creëren?
Ben je op zoek naar een workshop die je helpt om jouw unieke stijl te vinden en die perfect past bij jouw merk? Zoek niet verder, je bent op het juiste adres. Ik sta te popelen jou te helpen met mijn creatieve brains.

Verleggen van je creatieve grenzen

Dus, wat kun je verwachten van deze creatieve workshop?
Nou, bereid je voor op een interactieve en hands-on ervaring waarin ik de grenzen van jouw creativiteit zal verleggen. We gaan diep duiken in jouw merk, jouw waarden, en jouw unieke verhaal. Ik begeleid jou op bezielde wijze bij het vinden van de perfecte stijl die jouw merk authentiek en onderscheidend maakt.

Maar wees gewaarschuwd – deze workshop is niet voor grijze muizen! 😉
Ik daag je uit om buiten de gebaande paden te treden, om te experimenteren met kleuren, vormen en typografie in jouw merk moodboard.

HERKEN JIJ DE VOLGENDE UITSPRAKEN?

Je bent er klaar mee om in Canva continue te zoeken naar lettertypes, designs en kleuren. Het is en blijft een mengelmoesje en niet onderscheidend van andere merken;

Je durft niet goed zichtbaar te zijn op sociale media omdat je geen professioneel ogende brand of website hebt;

Je weet niet hoe je een sterke branding creëert die uitstraalt wie jij bent en jouw verhaal verteld;

Je weet niet waar je moet beginnen om jouw verhaal te vertalen naar een krachtig én consistent visueel design;

Je baalt ervan dat je Instagram feed een rommeltje is;

Je weet niet hoe jij impact kan maken op je droomklant en deze te bepalen;

Je komt niet toe aan de dingen waar JIJ goed in bent;

Je wilt rust en helderheid hebben voor je bedrijf;

WIL JIJ DAT HET GAAT STROMEN IN JE BEDRIJF?

Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om een herkenbare stijl te creëren passend bij jouw bedrijf. Waarbij jouw verhaal visueel goed vertaald wordt en de juiste emotie triggert bij jouw droomklant.

In deze online training leer je stap-voor-stap hoe je de visuele vertaalslag maakt, waarmee je de juiste emoties weet te raken bij jouw droom klant. Ook jij kan met de juiste tips dit manifesteren!

JIJ ALS DESIGNER – Ja, echt.

Het is mogelijk om prachtige merkvisuals te hebben waar jouw ideale klant zich binnen een mum van tijd tot aangetrokken voelt. En dat is ook mogelijk zonder een ontwerper te betalen die het werk voor jou uitvoert.

Je kunt het zelf met eenvoud uitvoeren, met de juiste tips & trics én als de basis (fundering) van jouw bedrijf helder is. Alles is dan gevangen in een sterke visuele identiteit en daarmee kun je vervolgens verder met het ontwerpen van visuals om je bedrijf nog meer kracht te geven.

…en alles wat je nodig hebt is een fijne stap-voor-stap training die jou laat zien hoe je dit aanpakt!

“Heerlijk om ook concreet meteen aan de slag te gaan zodat
je ook echt het vertrouwen krijgt ‘he, dit kan ik ook!”

– Maartje Koppen –

WAT DE TRAINING JE OPLEVERT:

Je kan zelf een moodboard maken wat jouw stijl reflecteert;

Je leert hoe je visueel de juiste emoties over kunt brengen om verbinding te leggen met je droomklant;

Je creëert een sterke visuele identiteit, die als stevige fundering fungeert;

Je voelt je zelfverzekerd over de visuele uitstraling van jouw bedrijf en laat dit vol trots zien de wereld;

Je ontwikkelt snel consistente content passend bij jouw visuele identiteit;

Je hebt een heldere basis voor je visuele identiteit, die je overal kunt doortrekken;

Je weet welke kleuren en lettertypen bij je passen;

Je kunt designers eenvoudig briefen met jouw brand sheet;

“Super gaaf! Jouw trainingen zijn zo waardevol.
Ik kan nog steeds teruggrijpen op het gevoel dat ik tijdens de training kreeg.
Een gevoel van creatie, spirit, kracht en visie”

WAT GA JE LEREN ÉN DOEN?

FASE 1: DE BASIS

We starten met de basis, want dit is essentieel voor het krachtige fundament van je merk. Je WHY is de ziel van je bedrijf, dus deze gaan we bepalen. En wat zijn je kernwaarden en unieke talent? We gaan de diepte in, om helder te krijgen met welke kracht jij jouw ideale klant kan verrijken.

FASE 2: DROOMKLANT

Wie is je droomklant? Je kunt een hele algemene indruk hebben van je droomklant, maar dan kun je niet inspelen op de pijnpunten waar ze mee rondlopen. Het is belangrijk inzicht te krijgen met welke gedachten ze rondlopen en hoe jij daarbij kan helpen. We gaan je droomklant tot “leven” brengen op een creatieve manier.

FASE 4: BRANDING ESSENTIALS

In deze module krijg je meer informatie over essentiele branding kenmerken. Je kunt mooie kleuren selecteren, maar zijn het wel de juiste? Triggeren die het juiste gevoel bij jouw droomklant? En zo werkt het ook met lettertypen, prints en logo’s. Door middel van deze begrijpbare achtergrond informatie, kun jij zelf ook eenvoudiger filteren wat passend is voor jouw merk en jouw droomklant hierop AAN zal gaan.

FASE 4: CREATIEVE PROCES

Nu je helder hebt wie jouw ideale klant is en op welke kernwaarden jouw bedrijf vaart, gaan we aan de slag met de look & feel van jouw merk. Welk gevoel wil je triggeren? In deze module leer je hoe je een krachtig moodboard maakt, welke elementen zijn hierin onmisbaar? Dit moodboard geeft meteen een focus voor de rest van jouw ondernemersreis.

FASE 5: MERKNAAM

Nu de look & feel helder is, voel je nog meer enthousiasme en passie voor je bedrijf. Heb je al een krachtige naam en ondersteunt die het geheel? Of twijfel je nog? Een goede naam voor je bedrijf, dienst of product verzinnen, kan heel lastig zijn. Daarom vind ik het een onderdeel wat zeker belicht moet worden in deze online training. Met kleine tips & trics zul je zien, dat je heel anders kan denken en dus tot pakkende bedrijfs/ product namen kan komen.

FASE 6: IMPLEMENTATIE

Nu je een brand identity hebt gecreëerd, is het tijd voor de implementatie! Nu mag de wereld zien wat jij te bieden hebt. In deze stap laat ik zien waar je allemaal aan moet denken bij implementatie en hoever je dat door mag trekken. Tevens deel ik handige tips voor het maken van impact op sociale media. Jij mag je podium gaan pakken!

Maartje Koppen

“IK KAN BEELDEN SAMENSTELLEN DIE MIJN BRANDING VERSTERKEN”

“Ongelofelijk wat een verschil het kan maken iets kleins toe te voegen of juist weg te laten, in kleur, textuur of compositie. Ik weet nu veel beter hoe ik beelden kan samenstellen die mijn branding versterken en hoe ik die beelden ook mooi kan vastleggen. Heerlijk om ook concreet meteen aan de slag te gaan zodat je ook echt het vertrouwen krijgt ‘he, dit kan ik ook!’. De investering meer dan waard want ik hoef niet meer voor elke actie een professionele fotograaf in te schakelen, maar kan nu zelf visueel het verhaal van mijn brand overbrengen. Goud waard!”

Ankie jacobs, Lab 1823

“HANDVATEN WAAR JE MEE VERDER KUNT”

“Het werk van Marte en Remke ken ik via social media. Zelf struggel ik een beetje met mijn eigen branding, ik wist niet goed welke kant ik daarmee op wilde en het lukte me niet helemaal om een koers te bepalen. Dus toen deze meiden een Masterclass samen gingen geven was ik direct enthousiast en heb ik me opgeven. De dag was ontzettend leerzaam, ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, lekker creatief bezig geweest en leuke nieuwe mensen leren kennen. Thuis aangekomen zat mijn hoofd vol ideeën en nieuwe inzichten waar ik lekker mee aan de slag kon gaan.”

DETAILS VAN DE TRAINING

Ben jij die ambitieuze ondernemer die het belang inziet van een sterke merkstrategie & design, maar heb je nog niet het budget om een uitgebreid traject aan te gaan? Dan is deze ONLINE TRAINING de oplossing voor jou. Middels de werkboeken, video’s en opdrachten heb je toch alle tools binnen handbereik om het merk te creëren waar je van droomt en een goede start te maken.

JA! Deze online training past bij wat ik nodig heb, zodat ik:

Kan starten met deze training wanneer het mij uitkomt via de online Branding bibliotheek;

Onbeperkt toegang heb tot deze training, zonder einddatum;

Zelfstandig én in mijn eigen tempo hier aan kan werken;

6 modules krijg met werkboeken, opdrachten en video’s;

BONUS: gratis de online training Create your Dreamboard voor het visualiseren en manifesteren van jouw dromen en doelen!

BONUS: een waardevolle bonus “Hoe trek je jouw ideale klant aan?” van succesvolle businesscoach Maartje Koppen!

BESTEL VOOR 1 APRIL 2020 deze training en ontvang een online coachingsgesprek van 30 minuten met Marte, waarin je al je vragen aan haar kan stellen;

BESTEL NU VOOR DE TIJDELIJKE PILOT PRIJS!

€297,-

* prijs is excl. btw . De pilot prijs is geldig t/m 10 april 2020, daarna wordt deze verhoogd naar €375,- excl. btw.

KRIJG HELDERHEID VOOR EEN OPVALLEND EN
UNIEK MERK DAT JE IDEALE KLANT AANTREKT

FAQ

IS DEZE TRAINING VOOR MIJ?

Deze training is voor mensen die op zoek zijn naar handvatten voor het creëeren van een personal brand passend bij jouw bedrijf. Voor mensen die een goede start willen maken en niet zo maar wat aan willen rommelen. Dit gaat je zo veel opleveren! Maar, je moet daar wel de handen voor uit de mouwen steken, het komt niet zo maar aangewaaid, er wordt dus commitment en inzet verwacht.

GAAN WE ALLEEN MAAR CREATIEF AAN DE SLAG?

Nee, zeker niet. Eerst zul je jouw fundering moeten leggen, op welke drijfveren vaart jouw bedrijf? We gaan aan de slag met jouw positionering, met jouw droomklant en je onderscheidende vermogen. En pas daarna, gaan we creatief aan de slag.

IK BEN NIET CREATIEF, IS DIT DAN WEL GESCHIKT VOOR MIJ?

Absoluut kun je dit. Ik heb de meest mooie dingen zien ontstaan tijdens mijn workshops door mensen die zeiden niet creatief te zijn. Het is een overtuigende belemmering in jouw gedachten. Met de juiste tips en trics kun jij ook een visuele identiteit samenstellen, die past bij jou en je droomklant. Beloofd!

HEB IK SPECIALE PROGRAMMA'S NODIG?

Nee, zeker niet. In de training komen alleen gratis programma’s aan bod, waaronder Canva. Dus geen zorgen! Geen moeilijke materie, we keep it simple!

IK BEN EEN STARTENDE ONDERNEMER, IS DIT DAN GESCHIKT?

Zeker! Een stevige fundering voor je bedrijf is ontzettend belangrijk. Met de stappen uit deze online training, creëer je helderheid en weet je hoe jij je visueel onderscheidend kan presenteren in de markt.

MAAK IK IN DEZE TRAINING MIJN EIGEN LOGO?

Nee. Waarom niet? Ik ben er namelijk van overtuigd dat je dit moet laten uitvoeren door een expert. Dat is hun zone of genius en ook een onmisbare investering als je een bedrijf start. Dat hoort erbij, net als het openen van een zakelijke bankrekening.
Maar wat je WEL zelf kunt doen, is het voorwerk. En dat doe je in deze training. Je krijgt helder voor ogen welke uitstraling bij jouw personal brand hoort, dat werk je uit tot een brand sheet. En vervolgens kun je daarmee jouw (ingehuurde) designer een prachtig bijpassend logo laten maken. 
Tip: bij ons krijg je korting op het maken van een logo, na het volgen van deze training. 

BIEDEN WE BETALINGSTERMIJNEN AAN?

Jazeker, dat is een mogelijkheid. Voor deze training kun je kiezen voor betaling in 2 maanden.