DE JUISTE VOEDING IS ESSENTIEEL VOOR EEN GOED EN UNIEK ONTWERP. WE WERKEN NAUW SAMEN MET ONZE KLANTEN OM HUN KERN TE ONTDEKKEN EN CREEEREN DOORDACHTE VISUALS DIE DE ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN VAN EEN MERK WEERSPIEGELEN. DIT PROCES ZAL JE MERK UPLIFTEN, ENTHOUSIASMEREN EN BOOSTEN.

JOUW UNIEKE VOORDEEL

Jouw merk is meer dan alleen maar een optelsom van allerlei elementen. Het is ontstaan vanuit een bepaalde drive, passie en/of talent. En het is aan mij om te ontdekken waar die uniekheid zit bij jou en deze aan het licht te brengen. Want dat is jouw unieke voordeel in het competieve landschap van jouw branche.

Mijn hoogsensitieve karakter helpt mij in dit proces, ik heb er weinig voor nodig om aan te voelen hoe we jouw merk visueel kunnen transformeren.

 

“Als geen ander kan zij ideeën tot uiting brengen in beelden”

“Voor de branding van mijn bedrijf heb ik Marte gevraagd, en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ze heeft een prachtig logo, huisstijl en social media designs voor mij ontworpen. Met haar samenwerken was super fijn. Ze is heel prettig, luistert goed en is mega creatief! Als geen ander kan zij ideeën tot uiting brengen in beelden. Ze voelde heel goed aan wat bij mij en mijn bedrijf past en stemde het hele proces goed af. Ze nam echt de tijd voor me en ik kon alles aan haar vragen. Marte heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben heel blij dat ik het hele pakket bij haar heb afgenomen, want alles past nu perfect bij elkaar! Dankjewel lieve Marte!”

– Anne Formsma, Eigenaar & trainer MindfulWorks –
(Pakket Huisstijl Creative Coaching & Design)

“Een warme vrouw met passie voor haar vak”

“Marte is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Een warme vrouw met passie voor haar vak.
Ze kan goed luisteren. Uit mijn verhaal en wensenlijst pikte ze precies de juiste woorden eruit en heeft deze vertaald naar een mooie, professionele huisstijl. Aangezien je branding als zzp’er ook een stukje van jezelf is, wil je echt iets wat bij jouw past. Marte zorgde ervoor dat ik keuzes kon maken op basis van mijn gevoel. Door haar geduld, kritische vragen en het stellen van deadlines.
Dank voor de inspiratie!

– Linda de Loof, Vitaliteitscoach –
(Pakket Creative Coaching & Design)

De werkwijze

Fase 1

Eerst hebben we een creatieve spar sessie om tot de kern van jouw bedrijf te komen. Achter die diepere laag zit namelijk essentiele informatie: je onderscheidende vermogen. Hiermee maak je het verschil in de verzadigde markt.

Fase 2

Vervolgens gaan we verder met ’emotie-gedreven’ merkontwerp. Opgebouwd rond de doelgroep en de kernboodschap van jouw merk.

Fase 3

De laatste fase is implementatie. Ik bied in samenwerking met collega’s een totaalpakket, zodat alle communicatiekanalen richting jouw klant consistent zijn. Waarmee vertrouwen wordt opgebouwd en de merkaffiniteit wordt vergroot.

WAT KRIJG JE?

Eenvoud en helderheid zijn mijn kenmerken, daarom bied ik 2 pakketten aan zodat je in één oogopslag ziet welk pakket bij jouw wens aansluit. Sluit dit alsnog niet helemaal aan? Dan maak ik graag een op-maat pakket, neem dan even contact op.

HUISSTIJL ONTWERP

1695 excl. btw

Je hebt al een fundament een daarom geen behoefte aan een traject. Maar je wilt wel een krachtig ontwerp voor de visuele vertaling van je merk identiteit. Dan is dit jouw pakket!

TIJDLIJN: 2-3 WEKEN

Brandstory questionnaire

1 creatief gesprek online (60 min)

Moodboard voor jouw merk

Logo ontwerp

Logo Brand merk

Logo favicon

Typografie (lettertypen)

Kleurenpalet

Huisstijl overzicht

CREATIVE COACHING & DESIGN

2500 excl. btw

Dit luxe huisstijlpakket is voor jou als jij echt naar die diepere onderlaag wilt en je hele branding onder handen wilt nemen. Jij wilt je design naadloos laten aansluiten op je merkverhaal en wilt volledig ontzorgt worden met mij als creatieve motor op de achtergrond van jouw bedrijf.

TIJDLIJN: 4-6 WEKEN

Brandstory werkboeken voor helder fundament van je merkverhaal

1 creatief gesprek, live of online (90 min)

Neerzetten van fundament, je merkidentiteit: merk emoties, merk missie en ideale klant

2 creatieve coachgesprekken tussendoor

Moodboard voor jouw merk

Logo ontwerp

Logo Brand merk

Logo favicon

Typografie (lettertypen)

Kleurenpalet (met kleurcodes)

Brand guide (merk identiteit & huisstijl kenmerken)

Voorbeeldontwerp voor je homepage

5 templates voor je sociale media

ADDITIONELE PRODUCTEN

Als je een huisstijl ontwikkelt hebt voor je merk, is de implementatie minstens zo belangrijk. Ook daarmee kunnen we helpen. Ik werk samen met getalenteerde co-creators zoals een webdesigner, tekstschrijver, fotograaf en grafisch ontwerper. Zodat jij altijd goed bediend wordt. Alles kan onder één dak uitgevoerd worden waardoor consistentie gewaarborgd blijft. Hieronder enkele voorbeelden wat zoal uitgevoerd wordt voor klanten:

[

Visitekaartjes

[

(Digitaal) briefpapier

[

(Digitaal) offertepapier

[

Digitale handtekening

[

Werkboeken

[

Webdesign (wordpress)

[

Webshop & online academy

[

Teksten & Copywriting

[

Brandfotografie

AAN DE SLAG? RESERVEER JE PLEK!

Interesse in:

12 + 8 =