Quick Brand Scan


Wat?

Ben je aan het bedenken wat er beter kan aan jouw website en social media kanalen? Maar kom je er niet uit? Je kan je vinger er niet op leggen. Dan kan ik je goed helpen, ik bekijk alles! Van website tot je online uitstraling. Is je BRAND visueel wel goed vertaald? Geef je mij als bezoeker meteen de juiste indruk? Word ik er enthousiast van? Ik ben visueel sterk en vanuit mijn gevoel heb ik al snel verhelderende en originele ideeën.

Gaat jou dit helpen?
Nadat ik alles bekeken heb krijg je van mij feedback waarmee jijzelf aan de slag kan zodat je jouw dienst, bedrijf of product visueel nog sterker kunt weergeven. Ik ga voor jou dus geen uitvoerende werkzaamheden uitvoeren. Dit is wel mogelijk, maar dan is één van de andere pakketten meer geschikt.

Wat ontvang je concreet van mij?
– Een document met daarin de verbeterpunten, tips en feedback. Wat zou ik anders doen en hoe zou ik het aanpakken.
– Een skype meeting van één uur waarin we samen alles doornemen zodat je vragen kunt stellen en we mogelijke ideeën nog kunnen bespreken.
– Uiteindelijk kun je zelf concreet aan de slag met alle feedback en tips.

Resultaat
Een BRAND wat jouw visie en jouw persoonlijkheid ademt!

 

Studio Marte Methorst
Brand styling | Webdesign|Social Design

Marte Methorst
T. 06 187 369 15

E. hello@martemethorst.nl

KvK: 68323441
BTW-nr: NL193496987B01

© 2017 Studio Marte Methorst | designed with passion

Volg me op Social Media