SO WHAT PROJECTEN

RE-BRANDING (MET BEHOUD VAN LOGO)
WEBDESIGN ONTWERP

Tamara de Graaf is een onderneemster met een groen hart. Ze komt uit een gezin waar de ‘wereld’ een belangrijk thema was. Haar ouders waren de oprichters van de allereerste kringloop in Utrecht, dus deze wereld is haar met de paplepel ingegoten. In haar eigen visie is dit een sterke leidende draad. Ze heeft een keurmerk opgezet voor kringlopen, wat nu landelijk bij het merendeel van kringlopen wordt gebruikt. Nu helpt Tamara bedrijven om inclusiviteit en MVO beter te integreren.

SO WHAT PROJECTEN was toe aan een nieuwe jas. Een nieuwe fase is aangebroken, de volgende stap. En daar groeit de branding in mee. Wel wilde Tamara het logo behouden, dus heeft Marte onderzocht waarmee de branding vernieuwd kon worden. Door welke kleuren of elementen kan de branding, het merkverhaal nog sterker overkomen. We hebben de vertaalslag ook gemaakt voor het webdesign, wij hebben het ontwerp verzorgt. En een webdesigner van Tamara heeft de uitvoering hiervan gedaan.

www.sowhatprojecten.nl

TAMARA DE GRAAF – SO WHAT PROJECTEN

Mooie woorden van Tamara de Graaf

“Marte heeft mij goed geholpen om de uitstraling van mijn website beter te laten aansluiten bij wat ik doe. En bij wie ik ben. Ik was erg positief verrast dat ze in korte tijd, echt de kern wist te raken. Dit heeft geresulteerd tot een nuttig advies met branding guidelines en een mooi uitwerkt ontwerp voor mijn homepage. Op basis waarvan ik de rest van mijn website kan vormgeven en ook ander promotiemateriaal kan versterken.”

TERUG NAAR PROJECTEN