SLOW & GROW

RE-BRANDING &
CREATIVE DIRECTION

Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Blitz Ontwerpt

Webdesign: Mediamora

Brand fotografie: L.E.V. Fotografie

SLOW & GROW is opgericht door Mirjam Beek. Toen ze begon met ondernemen hebben we haar branding mogen vormgeven. Na 5 jaar was het tijd voor een re-branding, het bedrijf heeft mooie nieuwe vormen aangenomen. En dat mag voelbaar zijn in alles. 

We hebben opnieuw het fundament van het bedrijf (merk) bekeken. Maar ook naar de ideale klant, welke koers gaan we varen, welke merk emoties koppelen we aan Slow & Grow. Na de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl zijn we overgegaan op de implementatie van communicatie middelen. Zoals een nieuw webdesign, waarbij we ook een nieuwe brandfotoshoot hebben begeleid. Daarnaast zijn de academy, social media design en overige communicatie uitingen vernieuwd. En binnenkort lanceren we nog iets heel tofs..!

www.slowandgrow.nl

MIRJAM BEEK – SLOW & GROW

Mooie woorden van Mirjam Beek

“Marte heeft mij goed geholpen om de uitstraling van mijn website beter te laten aansluiten bij wat ik doe. En bij wie ik ben. Ik was erg positief verrast dat ze in korte tijd, echt de kern wist te raken. Dit heeft geresulteerd tot een nuttig advies met branding guidelines en een mooi uitwerkt ontwerp voor mijn homepage. Op basis waarvan ik de rest van mijn website kan vormgeven en ook ander promotiemateriaal kan versterken.”

Brand fotografie: L.E.V. Fotografie

WIL JE NET ALS SLOW & GROW DE VISUELE PRESENTATIE VAN JOUW MERK KRACHTIG NEERZETTEN? MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.

TERUG NAAR PROJECTEN