MEDIAMORA

Mediamora is opgericht door Hetty van der Wal. Met haar technische kennis en verbeeldende kracht laat zij de dromen tot leven komen in websites. Naast dat ze mooi design aflevert heeft ze de unieke kracht om dingen tot eenvoud te brengen en de techniek vóór je te laten werken. 

Door de strakke, technische maar ook vrouwelijke werkwijze hebben we een krachtig logo ontworpen, waarin deze elementen terugkomen. We hebben de verbeelding laten spreken. 

Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Blitz Ontwerpt

Webdesign: Mediamora

Webdesign by Mediamora

Hetty van der Wal – Mediamora

Mooie woorden van Hetty

“Marte heeft een nieuwe branding ontwikkeld voor mijn bedrijf en ik ben superblij met het eindresultaat. Mijn vorige huisstijl was alweer enkele jaren oud en ik voelde dat het tijd was voor een professionaliseringsslag. Ik was uit mijn oude jasje gegroeid en het weerspiegelde niet meer mijn huidige expertise. In een traject van enkele maanden is er een branding ontwikkeld die helemaal weer past bij mijn bedrijf en wat ik graag wil uitstralen. Marte is enorm goed in haar vak en voelt je feilloos aan. Ze is altijd behulpzaam en komt met unieke ideeën, ingevingen en oplossingen om verhaal en ontwerp met elkaar samen te laten smelten. Ik ben heel blij met het resultaat en met onze fijne samenwerking!”

WIL JE NET ALS MEDIAMORA  JOUW MERK AUTHENTIEK NEERZETTEN? MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.

TERUG NAAR PROJECTEN