Project Ontwikkeling:

Concept ontwikkeling & Creative Director: Marte Methorst

Logo ontwerp: Yma Garay

Deze huisstijl is ontwikkeld voor Linda de Looff, vitaliteitscoach. Onze creatieve reis begon met het begrijpen van de diepgaande filosofie van Linda, waarbij we de passie voor het helpen van anderen in evenwicht brachten met de expertise in haar vakgebied.

Ik heb deze essentiële waarden naadloos geïntegreerd in een uniek en herkenbaar merkdesign. Het resultaat is een visuele identiteit die niet alleen de expertise van de Linda de Looff weerspiegelt, maar ook een gevoel van rust en inspiratie oproept.
De kleuren, typografie en grafische elementen stralen gezondheid, balans en werkgeluk uit, waardoor het merk direct aansluit bij de beoogde doelgroep van Linda.

Dit design is meer dan alleen visuele aantrekkingskracht;
het is een belofte aan de cliënten van de Linda. Een uitnodiging om de reis naar een gezonder, gebalanceerder en gelukkiger leven te beginnen.

LINDA DE LOOFF – LOOFF COACHING

Mooie woorden van Linda de Looff

Marte is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Een warme vrouw met passie voor haar vak.
Ze kan goed luisteren. Uit mijn verhaal en wensenlijst pikte ze precies de juiste woorden eruit en heeft deze vertaald naar een mooie, professionele huisstijl.
Aangezien je branding als zzp’er ook een stukje van jezelf is, wil je echt iets wat bij jouw past. Marte zorgde ervoor dat ik keuzes kon maken op basis van mijn gevoel.
Door haar geduld, kritische vragen en het stellen van deadlines.
Dank voor de inspiratie!

Ben je klaar om je eigen passie tot leven te brengen? Laten we samenwerken en jouw dromen realiseren.

TERUG NAAR PROJECTEN