PROGRAMMA
LA VISION

VOOR WIE

VOOR STARTENDE ONDERNEMERS ÉN ONDERNEMERS MET KILOMETERS DIE WILLEN BIJSTUREN, KOERS UITZETTEN. RECHT OP HUN DOEL AF. ZONDER RUIS.

SCHRIJF VANDAAG IN

Levenslange toegang, dus je kunt elk moment beginnen, je kunt volgens je eigen schema werken en zo vaak als je maar wilt.

79 euro excl. btw
Levenslange toegang

ZONDER KOERS, GEEN SERIEUZE ONDERNEMING

Je vind het moeilijk om focus te houden.
Raakt soms de weg kwijt. Je hebt overal losse eindjes.
Je geniet van je klanten, bent enthousiast. Maar je laat je leiden door de drukte van je mail. Her en der heb je geprobeerd om een training te maken.
Oh wacht, je website heeft ook een vernieuwing nodig.
Oeps, je moet nog iets posten op Instagram, maar je kunt geen input bedenken voor je content.

Kortom. Chaos.
Je hebt weer koers nodig.
Tijd om gericht te wandelen, waar je naartoe wilt met jouw merk. Naar jouw ultieme (merk)droom.

Wat als je precies weet welke koers je mag varen?

Dan is alles zo veel makkelijker. Overzichtelijker.
Kun je vanuit vertrouwen krachtige keuzes maken. Vaar je eindelijk de koers, die je wilt varen.

Ontdek de ultieme droom voor jouw merk. Weg met alle ruis. Maar puur en eerlijk naar jezelf. Met deze tool, activeer jij de elementen in jou en jouw merk, die het tot een succes kunnen maken.

ZIJ WETEN WAT ER GEBEURT ALS JE HET SERIEUS NEEMT

“Wat heb ik genoten van de workshop!
De voorbereiding was heel anders dan ik gewend ben. Daardoor werd de focus meteen op het juiste gelegd”.

“Zo gaaf om dit nu visueel te hebben, want ik voel dat ik hiermee een nieuwe stap voor mijn bedrijf gezet heb en die krijgt sindsdien in een razend tempo concreet vorm. Zo leuk!”

GUILTY?

Je bent druk met je bedrijf. Hebt allerlei opdrachten, wordt opgeslokt door de waan van de dag en de week.

Maar ergens, diep van binnen voel je toch iets knagen.
Dat er nog iets is waar je geen grip op krijgt. Maar stiekem, heb je toch wel die mooie droom.

Je ziet het bij anderen gebeuren. En hierdoor wordt jij nog onrustiger. Want jij wilt dit ook.

Het kabbelt dan wel voort bij jou, maar het liefste zie je het dus stromen. Je wilt die ultieme droom waarheid zien worden. Elk jaar neem je weer hetzelfde voornemen, dat je nu ECHT die training gaat maken. Of dat je jouw aanbod verandert.

Maar je durft niet.
Je hebt de tijd niet
Je weet niet waar je moet beginnen.

IK WEET ZEKER DAT JIJ

MET DEZE METHODE FOCUS KRIJGT. JE EEN ENORME BOOS GEEFT AAN JOUW DROOMDOELEN. HET GAAT WEER STROMEN.
MEER DAN OOIT.

MARTE, ENCHANTÉE.

Soulful (re)brandingspecialist

Als kind was ik al in de ban van kleuren, stijlen en sfeer; volledig gevoelsmatig en intuïtief. Na een jaar kunstacademie – waarin ik vooral werd beperkt in mijn creatieve vrijheid in plaats van uitgedaagd – nam ik een ander pad: dat van internationale marketing. Een loopbaan die me veel bracht. Maar die uiteindelijk leidde tot een grote ommekeer van hoofd naar hart.

Naast mijn kleurrijke creatieve roots en uitgebreide branding- en marketingkennis, ben ik ook een échte francofiel. Op 23-jarige leeftijd nam ik het besluit om zeven maanden stage te lopen op een Frans wijndomein. Ik moest er mijn stoute schoenen voor aantrekken, maar het bracht me zó veel inzichten en ervaringen waar ik nu nog van profiteer. Die periode zorgde trouwens ook voor een eeuwig durende voorliefde voor Frankrijk en goede wijn.

Na de bevalling van mijn eerste dochter kwam ik in een postnatale angstdepressie terecht. Ik durfde niks meer, niet eens naar buiten. In die periode overleed ook mijn vader. Deze twee gebeurtenissen drukten me met mijn neus op de feiten. Ik ontdekte – in dat diepste, zwartste gat van mijn leven – dat ik mijn leven leefde naar de verwachtingen van anderen. Vanuit mijn hoofd. Wat mijn hart al jaren fluisterde, negeerde ik.

Ik ben een hoogsensitief persoon, gevoelig voor sferen en emoties van anderen. Door het voortdurend afstemmen op wensen van anderen, het werken in een competitieve (denk)wereld was ik afgedreven van mijn eigen gevoel, mijn soul purpose. Het was een hele harde les die mij leerde dat ik de koers van mijn hart moest volgen.

Een loopbaantraject volgde. Het maakte mijn purpose duidelijk: de combinatie van mijn kleurrijke creatieve talent en mijn expertise als marketingspecialist. Het bracht me waar ik nu sta: Marte Methorst Creative Branding bestaat intussen zes jaar. Het was een periode waarin ik groeide, leerde en volledig mijn draai vond. Mijn bedrijf is voor mij de optimale mix tussen hoofd en hart, tussen creatief en intuïtief werken en gedegen merk- en brandingkennis. Door te luisteren naar mijn hart is er rust in mijn hoofd.

KORTOM, IK WEET PRECIES WAT ERVOOR NODIG IS OM EEN MERK NEER TE ZETTEN VANUIT DIE IDEALE MIX: JOUW HOOFD EN JOUW HART.

SCHRIJF VANDAAG IN

Levenslange toegang, dus je kunt elk moment beginnen, je kunt volgens je eigen schema werken en zo vaak als je maar wilt.

79 euro excl. btw
Levenslange toegang

Online cursus

LA VISION

De online cursus bestaat uit een online omgeving, met module en werkbladen. Je droombeeld voor jouw bedrijf zal versterkt worden, je zult energie ervaren, focus krijgen en écht voelen waar je naartoe wilt.
Deze cursus is geschikt voor elke ondernemer. Die met kilometers, maar ook de starter. Want iedereen moet wat mij betreft een merkvisie tot leven brengen in een visie-moodboard. Omarm jouw uniekheid en laat dit floreren. Ik beloof je, dit geeft een boost aan jouw merkvisie!

“HET IS WEER GAAN STROMEN!”