OVER MIJ

Het gezicht achter de schermen


Ik ben Marte Methorst (30+) moeder van mijn lieve dochter Fleur (2+) en getrouwd met Sjoerd (30+). Ik ben dol op lekker koken, pure chocolade, interieur gek, ben een wijnkenner en verliefd op Frankrijk en Italië. En daarnaast leg ik graag mijn vrienden in de watten met heerlijke etentjes!

Mijn droom als klein kind
Als klein kind droomde ik er al van om een eigen bedrijf te hebben. Maar op den duur is die droom steeds meer naar de achtergrond verschoven. Tot kort geleden, ik werd in mijn privé leven geconfronteerd met een vervelende gebeurtenis. De tijd stond even stil, maar daardoor zag ik in dat ik helemaal niet gelukkig was en dat er iets moest veranderen. Dit was HET moment.

Mijn talenten hielpen me
Ik werkte als marketingcommunicatie adviseur bij een grote internationale onderneming. Ondanks de gave baan, had ik het gevoel dat ik mijn talenten helemaal niet aan het benutten was. Toen bedacht ik me, wat vind ik leuk in mijn werk? En wat kan ik daarmee gaan doen? Het kwartje viel al heel snel; ik wilde zelfstandig ondernemer worden. Precies datgene wat ik als klein meisje al wilde. En wat ik dan zou gaan doen was een logische keuze, ik vind het heerlijk om met online marketing, communicatie, brand styling en social media bezig te zijn.

Mijn onderneming was geboren: Studio Marte Methorst: Brand styling | Webdesign | Social Design

En… hoe kan ik jou helpen van je onderneming een droom onderneming te maken? Ik hoor het heel graag!

Hartelijke groet,

Marte

Mijn favoriete bezigheden:


Mijn lieve dochter & man
Wijn verzamelen en uiteraard ook drinken (het liefste Pinot Noir uit Cote de Nuits)
Ontspannen tijdens het koken en lekker eten (hmmmm lekker!)
Interieur ontwerp
Gezellig winkelen met familie of vrienden

 

Studio Marte Methorst
Brand styling | Webdesign |Social Design

Marte Methorst
T. 06 187 369 15

E. hello@martemethorst.nl

KvK: 68323441
BTW-nr: NL193496987B01
Algemene voorwaarden

© 2018 Studio Marte Methorst | alle rechten voorbehouden |

Volg me op Social Media