Nouveau! Le Programme

La Route

De weg naar jouw unieke huisstijl voor een krachtiger merk.

Jij het voorwerk. Wij het design.

Een blended methode, best of both worlds.
Met dit pakket profiteer je van de mijn skills, maar doe je zelf een groot deel van het voorwerk. Dit is voor jou de beste keuze als je net gestart bent, maar je visuele uitstraling wel als een huis wilt neerzetten.

Met La Route doorloop je onderdelen van mijn methode. Ik zet je aan het denken over je eigen merk: wat is je missie en visie, wat zijn jouw merkemoties, welke oplossing breng je? Ook ga je aan de slag met kleuren*, de ontwikkeling van je merknaam en jouw stijl. Zeker weten dat hiermee jouw creative juices gaan stromen en je tot nieuwe inzichten komt over ondernemerschap, je merk en je groeistrategie.

Tussendoor heb je een call met mij, waarin we de tijd nemen om de uitkomsten te bespreken. Dit is ook het moment waarop je het stokje overdraagt aan mij en mijn creatieve team. Vervolgens ga ik aan de slag met jouw logo en jouw persoonlijke kleurenpalet *(het definitieve palet maken wij).

ZE HEEFT GAVE EN INNOVATIEVE IDEEËN

Marte heeft mij goed geholpen om de uitstraling van mijn website beter te laten aansluiten bij wat ik doe. En bij wie ik ben. Ik was erg positief verrast dat ze in korte tijd, echt de kern wist te raken. Dit heeft geresulteerd tot een nuttig advies met branding guidelines en een mooi uitwerkt ontwerp voor mijn homepage. Op basis waarvan ik de rest van mijn website kan vormgeven en ook ander promotiemateriaal kan versterken.

Mirjam Beek, Slow & Grow

Van binnen naar buiten

Mijn aanpak is 100% brandingcouture. De volgende fasen doorloop je in La Route.

CLAIRE

Je begint met de basis en zoekt in de kern naar de magie, jouw onderscheidende kracht. Vervolgens bepaal je de koers en visie. En zorgen we voor onderscheid door een authentiek gevoel.

VISION

Vervolgens ontwikkel je een stijl moodboard, waarin jouw creatieve visie voelbaar is. En die jouw missie ondersteunt en versterkt. Deze stap is bepalend voor de toon en uitstraling van je merk en het fundament onder alles wat we samen maken.

EN DETAIL

De creatieve vertaalslag van je visie. Het is een onderschat element in branding, hier creëren we jouw goud. Na heldere grote lijnen, schetsen ik hier de details en bewaak de continuïteit.

Herkenbaarheid
Aantrekkingskracht
Resultaat

Lettre de création

Waarom goede branding zo belangrijk is

Ik hoor vaak:

“Ik word chagrijnig van mijn eigen website en social media”

“Ik ben toe aan de volgende stap in mijn onderneming. Nu zoek ik een stijl en sfeer die hierbij past”

"Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plek, maar zelf je branding doen blijft lastig"

“Ik heb een betekenisvol merk, maar hoe vertaal ik mijn drive en ziel naar een herkenbaar beeldconcept?”

Het zijn deze vragen die het belang van een merkpositionering feilloos aantonen. Eenheid in uitstraling helpt je opvallen en onderscheiden. Het laat zien waar je voor staat, nog voordat je je mond opendoet. Het geeft je klanten een helder beeld wat ze van jou kunnen verwachten.  

Zij gingen je voor

'Ze pikte precies de juiste woorden eruit'

Marte is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Een warme vrouw met passie voor haar vak. Ze kan goed luisteren. Uit mijn verhaal en wensenlijst pikte ze precies de juiste woorden eruit en heeft deze vertaald naar een mooie, professionele huisstijl. Aangezien je branding als zzp’er ook een stukje van jezelf is, wil je echt iets wat bij jou past. Marte zorgde ervoor dat ik keuzes kon maken op basis van mijn gevoel. Door haar geduld, kritische vragen en het stellen van deadlines. Dank voor de inspiratie!

Linda Looff
Looff Coaching

carddeck

'Nu kan ik gaan vliegen!'

Ik wilde het gelijk goed aanpakken met de start van mijn bedrijf dus ik ging voor het volledige pakket bij Marte, in de hoop dat er een kloppend geheel zou komen te staan. Marte heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, ze heeft me mezelf laten overtreffen. Ze loodst me door het hele proces. Vanuit rust, plezier, en met proefballonnetjes, zet ze mijn eigen creativiteit en eigen inspiratiebronnen ook aan. De wisselwerking die dan ontstaat maakt dat het resultaat echt Next level is. Hier was ik in m’n eentje nooit gekomen. Alles begint te kloppen. Mijn visie, teksten, beeld, toon, kleur, logo, missie, groei. Mijn innerlijke huis heeft straks een spiegel in het online huis. Dat is zó Chill! Nu kan ik gaan vliegen.

Diecke de Wit
Diecke

carddeck

'Als geen ander kan ze ideeën tot uiting brengen'

Voor de branding van mijn bedrijf heb ik Marte gevraagd, en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ze heeft een prachtig logo, huisstijl en social media designs voor mij ontworpen. Met haar samenwerken was super fijn. Ze is heel prettig, luistert goed en is mega creatief! Als geen ander kan zij ideeën tot uiting brengen in beelden. Ze voelde heel goed aan wat bij mij en mijn bedrijf past en stemde het hele proces goed af. Ze nam echt de tijd voor me en ik kon alles aan haar vragen. Marte heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben heel blij dat ik het hele pakket bij haar heb afgenomen, want alles past nu perfect bij elkaar! Dankjewel lieve Marte!

Anne Formsma
MindfulWorks 

WAT KRIJG JE

Een hands-on branding traject met de onderdelen uit Marte's methode. Online Academy, met tips, trics en opdrachten.

Door dit programma krijg je niet alleen een huisstijl, maar zet je jouw fundament krachtig neer. Van waaruit alles mag ontwikkelen.

1 creatieve sparsessie mét Marte via zoom van 60 min

Marte zorgt met haar team voor de vormgeving

Brandingpakket: logo, sublogo, brandmark, verschillende bestandsformaten, kleurenpalet met kleurcodes.

Je leert hoe je moet implementeren, om jouw verhaal converterend over te brengen.

Plan je gesprek

Je bent klaar om te groeien, of wilt een serieuze start maken. Je wilt graag investeren en vertrouwt op onze expertise. Dan ben je van harte welkom! Plan een vrijblijvend gesprek, om elkaar te leren kennen. 

15 + 3 =