CREATIVE CONSULTATION

Je hebt het gevoel helemaal vast te lopen, maar van binnen broed je op een heel gaaf idee. Alleen komt het niet uit de verf. Je hebt namelijk geen idee hoe je dit in een visueel aantrekkelijke jas moet steken.
Wil je graag met mij een sparsessie, waarbij je alles tegen mij aanhoudt en ik jou innovatieve ideëen aandraag? Plan dan een sessie in met mij. Je gaat naar huis met een dosis inspiratie zodat je weet welke stappen je moet nemen voor de visuele identiteit van jouw merk!

Dankzij Marte ben ik tot nieuwe inzichten gekomen over mezelf en mijn bedrijf en ze heeft me met veel geduld en passie gecoacht en geholpen bij het vinden van mijn nieuwe ‘Ik’!

– Marion van Ratingen, Interieurstyliste –

WAAROM IK JE GRAAG HELP

Inmiddels heb ik al heel wat ambitieuze ondernemers mogen helpen. Maar ik merkte ook, dat er een groep is die graag met mij werkt, maar het budget nog niet beschikbaar heeft. Ik gun het iedereen om een goede start te maken met hun bedrijf, want er komt veel op je af als je start als ondernemer.

Ik krijg veel energie van het helpen van (startende) ondernemers met hun droombedrijf. Meestal start men meteen met het zoeken naar kleuren, lettertypen… zonder dat ergens over nagedacht is. Dit resulteert in een mengelmoesje. Wat vervolgens op alle communicatie kanalen zichtbaar is, zonder enige consistentie.
Ik laat je graag zien hoe het ook dan, zodat het wel effectief in balans is.

 

“MARTE HAD IN EEN SPLIT SECOND DOOR
WAT IK WIL BEREIKEN MET MIJN BEDRIJF”
“De samenwerking met Marte verliep heel fijn! Marte wist al vrij snel mijn gevoel en mijn missie over te brengen in mijn branding van mijn bedrijf. Het resultaat is geweldig! Het sluit helemaal aan bij mij en ook mijn klant. Als life coach help ik vrouwen om écht zichzelf te kunnen zijn in het leven en in hun werk waardoor ze succesvol zijn en impact kunnen maken. Vrouwen die weer het geloof en het vertrouwen willen hebben in zichzelf. Marte had in een split second door wat ik wil bereiken met mijn bedrijf.
Het contact verliep heel fijn en zowel met Marte als haar team waren altijd bereikbaar voor een vraag!”

– Floor Keereweer, Lifecoach –

CREATIVE CONSULTATION

Samen gaan we gedurende 2 uur alles omtrent jouw visuele identiteit bekijken.
Ik laat je zien hoe je eenheid kan aanbrengen en hoe je dit implementeert op al jouw communicatie kanalen zoals je website en sociale media. Je krijgt helderheid en je vertrouwen, maar ook zal je bedrijf groeien in professionaliteit.

Een creatieve brainstorm met mij, van ongeveer 2 uur, waarbij we jouw concept helder en concreet maken.

Met gekregen informatie van jou, ontstaat er een concept idee in mijn hoofd. Dit concept maak ik concreet door de look & feel te visualiseren in een moodboard. Dit kun jij vervolgens als leidraad gebruiken om zelf aan te slag te gaan.

Je krijgt een helder idee voor ogen, welke kant je op moet gaan met jouw visuele identiteit in combinatie met jouw gave concept.

Prijs: 595,- excl. btw