CONCEPT BRAINSTORM SESSIE

Je hebt het gevoel helemaal vast te lopen, maar van binnen broed je op een heel gaaf idee. Alleen komt het niet uit de verf. Je hebt namelijk geen idee hoe je dit in een visueel aantrekkelijke jas moet steken.
Wil je graag met mij een sparsessie, waarbij je alles tegen mij aanhoudt en ik jou innovatieve ideëen aandraag? Plan dan een sessie in met mij. Je gaat naar huis met een dosis inspiratie zodat je weet welke stappen je moet nemen voor de visuele identiteit van jouw merk!

Dankzij Marte ben ik tot nieuwe inzichten gekomen over mezelf en mijn bedrijf en ze heeft me met veel geduld en passie gecoacht en geholpen bij het vinden van mijn nieuwe ‘Ik’!

– Marion van Ratingen, Interieurstyliste –

WAAROM IK JE GRAAG HELP

Inmiddels heb ik al heel wat ambitieuze ondernemers mogen helpen. Maar ik merkte ook, dat er een groep is die graag met mij werkt, maar het budget nog niet beschikbaar heeft. Ik gun het iedereen om een goede start te maken met hun bedrijf, want er komt veel op je af als je start als ondernemer.

Ik krijg veel energie van het helpen van (startende) ondernemers met hun droombedrijf. Meestal start men meteen met het zoeken naar kleuren, lettertypen… zonder dat ergens over nagedacht is. Dit resulteert in een mengelmoesje. Wat vervolgens op alle communicatie kanalen zichtbaar is, zonder enige consistentie.
Ik laat je graag zien hoe het ook dan, zodat het wel effectief in balans is.

 

HOE KAN IK JOU HELPEN?

Samen gaan we gedurende 2 uur alles omtrent jouw visuele identiteit bekijken.
Ik laat je zien hoe je eenheid kan aanbrengen en hoe je dit implementeert op al jouw communicatie kanalen zoals je website en sociale media. Je krijgt helderheid en je vertrouwen, maar ook zal je bedrijf groeien in professionaliteit.

CONCEPT BRAINSTORM SESSIE

Een creatieve brainstorm met mij, van ongeveer 2 uur, waarbij we jouw idee verhelderen.

Met gekregen informatie van jou, ontstaat er een concept idee in mijn hoofd. Dit concept maak ik concreet door de look & feel te visualiseren in een moodboard. Dit kun jij vervolgens als leidraad gebruiken om zelf aan te slag te gaan.

Je krijgt een helder voor ogen, welke kant je op moet gaan met jouw visuele identiteit in combinatie met jouw gave concept.

JOUW INVESTERING

595,- excl. btw

Floor Keereweer, Lifecoach

Marte had in een split second door wat ik wil bereiken met mijn bedrijf

“De samenwerking met Marte verliep heel fijn! Marte wist al vrij snel mijn gevoel en mijn missie over te brengen in mijn branding van mijn bedrijf. Het resultaat is geweldig! Het sluit helemaal aan bij mij en ook mijn klant. Als life coach help ik vrouwen om écht zichzelf te kunnen zijn in het leven en in hun werk waardoor ze succesvol zijn en impact kunnen maken. Vrouwen die weer het geloof en het vertrouwen willen hebben in zichzelf. Marte had in een split second door wat ik wil bereiken met mijn bedrijf.
Het contact verliep heel fijn en zowel met Marte als haar team waren altijd bereikbaar voor een vraag!”

Wendy de Klerk, Intuitief coach

“Marte pikte precies de details eruit die ervoor hebben gezorgd dat mijn bedrijf staat als een huis”

“Als intuïtief coach vond ik het belangrijk om professionaliteit uit te stralen. Ik sta volledig achter mijn bedrijf en ik wilde dit graag ook krachtig naar buiten brengen. Via via kwam ik bij Marte terecht. Wat een fijne energie, wat een open en liefdevolle houding. Ze zorgde er meteen voor dat ik me thuis voelde. Door de mooie gesprekken en opdrachten die ik mee kreeg werd het beeld van wat ik wilde uitstralen steeds helderder. Marte pikte precies de details eruit die ervoor hebben gezorgd dat mijn bedrijf staat als een huis. Het was de investering dubbel en dwars waard. Niet alleen voor het eind product (die van A tot Z) top was verzorgt, denk aan logo en fotografie, maar ook voor de sfeer en begeleiding door Marte zelf. Ze is echt een mensen mens en dat zorgt ervoor dat er een mooi eindresultaat kan ontstaan. Geen moment spijt gehad van mijn investering. Dank je wel lieve Marte voor mijn droom website!”

Gratis Mini-training

Moodboard it yourself

*je schrijft je hiermee automatisch in voor de nieuwsbrief, maar hier kun je je altijd voor afmelden