EDBLAD BENELUX

Toen Studio Above mij benaderde of ik een opdracht wilde uitvoeren voor Living Labels bedacht ik me geen moment. Ja, gaaf! Living labels is de exclusieve distributeur voor de Benelux voor het label Edblad. Dit label ontwerpt de meest prachtige dingen geïnspireerd door hun omgeving. Denk aan bijzondere sieraden, kleding en interieurartikelen. Edblad is een zeer succesvol bedrijf en hebben inmiddels 15 eigen winkels, 800 rebelsers in 10 landen en 80 werknemers. Dus je snapt al, ik was helemaal enthousiast dat ik voor de Nederlandse distributeur (Living Labels) de website mocht maken.

Nancy, de eigenaresse van Living Labels, wist dat ze een scandinavische look & feel wilde hebben zodat ze een goede  match zou hebben met Edblad. Maar hoe het er precies uit zou moeten zien, wist Nancy niet goed. Daarop volgde de vraag, hoe wil je dat jouw klanten zich voelen als ze jou website bezoeken? Dat was snel duidelijk, ze moeten hetzelfde gevoel ervaren, als wat Nancy zelf ervaarde toen ze voor het eerst de winkel van Edblad binnenstapte in Stockholm. Het voelde hartelijk, luxueus, kwalitatief en duurzaam. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en ik moet zeggen, het is prachtig geworden!

Nu denk je misschien, hoe heb je deze look & feel samengesteld? Wanneer een merk om een (nieuwe) look & feel vraagt maak ik altijd gebruik van de vier seizoenen. Met de verschillende kenmerken ga ik kijken bij welk seizoen het merk het beste tot zijn recht komt. Bij Living Labels zijn er dat twee met elkaar gemixt: Lente en Winter. De lente kenmerken: licht, helder, fijne lijnen, pastel, creativiteit en inspiratie. De Winter kenmerken: Inspiratie, luxueus, gedreven en krachtig. Beide stijlen zijn met elkaar gecombineerd tot een mooi geheel.

Ik ben heel blij om te zien hoe gelukkig Nancy is met haar eigen nieuwe bedrijf Living Labels. Ik weet zeker dat ze het tot een succes gaat maken met de gedrevenheid waar ze het mee doet. Er komt ook nog een webshop aan die uiteraard dezelfde uitstraling krijgt, deze wordt vast net zo gaaf als de website! Ik zou zeggen, ga zeker even een kijkje nemen op de website, want het zijn prachtige producten.