ABC Amsterdam
De Stichting Amsterdams Buurvrouwencontact helpt anderstalige geisoleerde vrouwen op weg naar zelfredzaamheid. Ze zochten een frisse, eenvoudige en moderne look voor hun nieuwe website. 

 

 KLANT:               Stichting Amsterdams Buurvrouwencontact

 OPDRACHT:    Website design
                                    (in opdracht van Studio Above)

 

Eenvoud en Modern

De huidige website van ABC Amsterdam was aan vernieuwing toe. Het design was niet aantrekkelijk voor potentiële vrijwilligers of donateurs. Om zichzelf te profileren als een professionele organisatie was het dus van belang een moderne website te hebben. Helaas was er geen budget voor de branding van ABC Amsterdam, waardoor niet alles in zijn geheel is herzien. De bestaande huisstijlkleuren en het logo zijn dus niet vernieuwd. Wellicht dat dit nog in de toekomst gaat gebeuren.

Het ontwerp van de nieuwe website is wel volledig nieuw ontworpen. Er is gekozen voor een elegante, moderne en eenvoudige stijl. De basis is eenvoudig, gecombineerd met de kleuren geel en grijs (huisstijl kleuren). De informatie is makkelijk vindbaar en op meerdere manieren kan men contact opnemen met de organisatie. Een nieuwe frisse stijl, die hopelijk veel gaat opleveren voor ABC!