Creatie van unieke Brands & Websites
Dromen, talent en passie vormen de basis voor jouw bedrijf. 
Maar hoe zorg je dat je dit ook uitstraalt?
Samen zorgen we voor de uitstraling die jij verdient.
Ik ben gespecialiseerd in het creëren van authentieke en unieke
Brands en Websites voor de vrouwelijke ondernemer.

 Heb jij 

al een heel tof bedrijf maar komt de look & feel niet goed uit de verf?

 Heb jij

een geweldig idee maar heb je nog een WordPress website nodig?

 Heb jij

al een onweerstaanbare en unieke branding gecreëerd voor jouw bedrijf, maar mist er nog consistentie met je sociale media?

 Heb jij

gewoon een paar extra handen nodig voor online marketing of social media?

Deze enthousiaste Brand & Webdesigner kan je helpen

 

Je hebt ontzettend veel ideeën in je hoofd: nieuwsbrieven versturen, adverteren op Facebook, een inspirerend account op Instagram, maar ondertussen vergeet je wellicht het belangrijkste. Je uitstraling, want als die niet klopt, hebben al die andere leuke ideeën weinig tot geen effect. En ik snap het ook wel, een reclame bureau is een kostbare investering. Dus dan bedenk je zelf maar een look & feel om kosten te besparen. Maar jij verdient een BRAND en website die stralen! Zelf weet ik ook precies wat er op je afkomt als je start als ondernemer. Dus ergens moet je keuzes maken. Precies daarom doe ik wat ik doe.

 

Mijn missie is om zo veel mogelijk start-ups en kleine ondernemingen te helpen bij

 

Brand Styling | Webdesign | Social Media design 

 

Je kunt maar één keer die verpletterende indruk maken bij je klant. En als je dat goed doet, zullen potentiële klanten je vinden en van je BRAND gaan houden, precies om wie je bent en om wat je doet. Klinkt ge-wel-dig toch?Heb je interesse dat ik met jou een onweerstaanbaar en uniek BRAND creëer? Of jouw Social Media mee opzet? Of heb je juist een mooie en doeltreffende WordPress website nodig?Ik ga heel graag met jou aan de slag! Ik kan je op een persoonlijke, overzichtelijke en snelle manier helpen. En daarbij hanteer ik ook nog eens vaste tarieven, dus geen verassingen achteraf.

Branding

Logo design
Kleuren advies
Lettertype advies
Re-branding
Social Media Design
Personal Branding

Webdesign

Custom made WordPress Website
Responsive
Social Media
E-mail design
Webshop design

Het gezicht achter de schermen

Ik ben Marte Methorst (30+) moeder van mijn lieve dochter Fleur (2+) en getrouwd met Sjoerd (30+). Ik ben dol op lekker koken, pure chocolade, interieur gek, ben een wijnkenner en verliefd op Frankrijk en Italië. En daarnaast leg ik graag mijn vrienden in de watten met heerlijke etentjes!

Mijn droom als klein kind
Als klein kind droomde ik er al van om een eigen bedrijf te hebben. Maar op den duur is die droom steeds meer naar de achtergrond verschoven. Tot kort geleden, ik werd in mijn privé leven geconfronteerd met een vervelende gebeurtenis. De tijd stond even stil, maar daardoor zag ik in dat ik helemaal niet gelukkig was en dat er iets moest veranderen. Dit was HET moment.

Mijn talenten hielpen me
Ik werkte als marketingcommunicatie adviseur bij een grote internationale onderneming. Ondanks de gave baan, had ik het gevoel dat ik mijn talenten helemaal niet aan het benutten was. Toen bedacht ik me, wat vind ik leuk in mijn werk? En wat kan ik daarmee gaan doen? Het kwartje viel al heel snel; ik wilde zelfstandig ondernemer worden. Precies datgene wat ik als klein meisje al wilde. En wat ik dan zou gaan doen was een logische keuze, ik vind het heerlijk om met online marketing, communicatie, brand styling en social media bezig te zijn.

Mijn onderneming was geboren: Studio Marte Methorst: Brand styling | Social Media | Design

En… hoe kan ik jou helpen van je onderneming een droom onderneming te maken? Ik hoor het heel graag!

Hartelijke groet,
Marte

Ben je benieuwd naar wie ik ben en wil je kijken of we een leuke klik hebben? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Studio Marte Methorst
Brand styling | Webdesign |Social Design

Marte Methorst
T. 06 187 369 15

E. hello@martemethorst.nl

KvK: 68323441
BTW-nr: NL193496987B01
Algemene voorwaarden

© 2017 Studio Marte Methorst | designed with passion

Volg me op Social Media