Duurzame Branding

Vanuit passie, gedrevenheid en wie ik ben, verbind ik me aan jouw merk. Het is mijn missie, dat jij gaat doen, waarvoor je gemaakt bent. Dat verbinden we met een kloppend merkverhaal met een authentieke vertaling. Zo ontwikkelen we een duurzame branding voor jouw merk. Waarmee je het verschil maakt in een overvolle markt. 

NOUVEAU!

Voilà! Jouw perfecte routeplan voor een ijzersterk merk

Merkconcepten. Re-branding.
Creative Director. 

Als ervaren ondernemer weet je waar je kracht ligt.
Je werkt vanuit jouw focus, energie en specialisme.
En je weet ook precies op welke plekken je ondersteuning nodig hebt.
Zijn je merkwaarden kristalhelder?
Werk je vanuit een stevige strategische basis?
En is je groei- en opschaalplan; ligt dat al in de printer of is het nog under construction?

Met een heldere strategie is jouw groeipad duidelijk. En met een spot-on merkidenteit is het laden van jouw merk  – van website tot boek en van social media-post tot powerpoint – een koud kunstje. Met wie je daar over spart?

Met Marte.

WHAT

Van strategie tot storytelling, merkbeleving tot grensverleggend design. Ik pas met mijn team creativiteit toe op klanten, die de wereld goed doen. Jouw overtuigende idee zet ik om in een succesverhaal door de kracht van het merk, in al zijn vormen.

HOW

Het draait allemaal om win-win-win situaties, een collectief succes. Iedereen is gelijk in het creatieve proces, we werken aan een gedeeld doel. Geen standaardisatie, ik kijk naar jou als klant, wat voor jou werkt. En daar passen we het aanbod en team op aan. 

WHY

De ‘erfenis’ die ik nalaat, is belangrijk. Ik wil een verschil maken in de wereld, door iedereen in zijn kracht te zetten. Door krachten te bundelen, maken we alles een stuk mooier. De klanten waarmee ik werk, hebben dan ook een maatschappelijk toegevoegde waarde.

Jouw signature look

Als jouw klanten precies weten welke waarde jij toevoegt, wat jouw signature look is en wat jouw product of dienst onderscheidt, is direct duidelijk waarom ze voor jou moeten kiezen. En is het een kleine stap naar een volmondig ‘ja’ op jouw voorstel.
Maak jouw bedrijf klaar voor Grand cru-branding.

Met een gefundeerde aanpak zorg je voor een uitgekiende balans tussen je hoofd (wat je doet) en je hart (wie je bent). Daarmee maak je het verschil. En trek je moeiteloos jouw ideale klant aan.

Le menu

L'exclusive

Dit is mijn meest uitgebreide pakket met veel 1 op 1 contact waarmee we samen een deepdive nemen in jouw merk en branding. Het is bedoeld voor ondernemers met ervaringskilometers die op zoek zijn naar een volgende stap in marketing en merk.

Un jour mét Marte

Een inspiratievolle hands-on dag(deel) met Marte. Samen brengen we creativiteit en visie terug in jouw merk. Je brengt zelf je vraag in, waarmee we aan de slag gaan.

Voilà!

Met dit pakket profiteer je van de mijn skills, maar doe je zelf een groot deel van het voorwerk. Dit is voor jou de beste keuze als je een startende ondernemer bent. En jouw merk van begin af aan, goed wilt neerzetten.

Creative Director bundel

Wil je na jouw merktraject nog langer aan Marte gekoppeld blijven? Of wil je verder uitbouwen en heb je een creative projectmanager nodig? Dan is deze bundel een goede keuze. 

“Ze heeft echt de brand van mijn business naar een volgend level weten te trekken, helemaal passend bij wie ik ben en waar ik met mijn business naar toe wil. Dat zie je, maar dat voel je ook, zowel ik als mijn (toekomstig) klanten.”

Maartje Koppen, EFT Business Coach

Mijn Story

Als Art Director met een uniek visueel en marketingtalent (en een grote voorliefde voor Frankrijk) zet ik samen met jou de volgende stap in je merkconcept. Wat ik jouw bedrijf breng? Heldere inzichten, onderscheidende vorm- en beeldtaal. Met deze ingrediënten in mijn professionele blender leg ik een krachtig fundament voor verdere groei van je merk. Met mijn ervaring, expertise en sterk ontwikkelde visuele voelsprieten daag ik je uit, houd ik een spiegel voor en voeg ik waarde toe. Dé manier om groei te versnellen.