Studio Marte Methorst

CV design & Persoonlijke website

Wil je een professioneel en sfeervol CV, waarmee je jezelf direct onderscheidt van de massa? Dan kan ik je verder helpen, ik maak namelijk custom-made CV’s. Ik ontwerp jouw CV wat volledig jouw karakter ademt, wie ben je, wat zijn je drijfveren, wat is je droom?
Een potentiële werkgever heeft direct een goed beeld van wie jij bent en waar je voor staat. Dat wil toch iedereen! Heb je hier interesse in? Neem dan contact met me op.

Jij wilt nog een stap verder gaan dan enkel een mooi CV. Dan kan ik je ook helpen, tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen zich presenteren middels een persoonlijke website. Ook dat kan ik voor jou maken. Het voordeel van een website is dat je er veel informatie op kwijt kan en je kan jezelf goed profileren. Daarnaast kan het design volledig jouw persoonlijkheid uitademen. Klinkt ook interessant, of niet? Heb je interesse of nog vragen hierover? Neem dan contact met me op.


Ik kan maar één ding zeggen: dankzij Marte leeft mijn CV weer!
Het was een wat vlakke, saaie opsomming van taken en verantwoordelijkheden. Nu spreekt het en springt mijn CV eruit tijdens sollicitaties. Ze heeft mijn CV goed laten aansluiten bij mijn persoonlijkheid. Het past bij mij en geeft de lezer in één oogopslag een goede eerste indruk.
 Inmiddels heb ik zelfs al een zeer positieve sollicitatie achter de rug, met de complimenten voor mijn helder, duidelijk en overzichtelijke CV.

Wil je je onderscheiden van de rest, op zoek naar een nieuwe look, een CV wat jouw persoonlijkheid laat zien, dan raad ik je zeker aan Marte je CV toe te sturen!
Nienke Tra

Benieuwd naar wat ik maak?

Hieronder een greep uit mijn werk. Mijn eigen CV staat er ook tussen omdat het hier eigenlijk allemaal mee begonnen is. Familie en vrienden vonden mijn CV zo mooi dat ik vaak de vraag kreeg of ik voor hun ook zo’n mooi CV kon maken. Omdat die vraag naar een mooi CV toenam, besloot ik deze dienst voor meer mensen beschikbaar te maken: dus ook voor jou! Wil je dat ik voor jou ook een mooi CV maak? Neem dan contact met me op!

Met wie werk ik samen?

En psssst… wil je op zoek naar je droombaan? Of weet je hem al en wil je je CV daar inhoudelijk naadloos op aan laten sluiten? Dan stuur ik je graag door naar Maartje Koppen, wij werken samen en gunnen zo veel mogelijk mensen hun droombaan!


PIMP your Career – Maartje Koppen
Wil je inhoudelijk advies over je cv of hulp bij het bepalen van hoe jouw droombaan eruit ziet? Zodat je daar je cv naadloos op aan kunt laten sluiten? Droombaancoach Maartje Koppen van P.I.M.P. your career helpt je graag verder. Download hier haar gratis cv checklist of neem een kijkje op haar website: www.pimpyourcareer.nu.

Studio Marte Methorst
Brand styling | Webdesign |Social Design

Marte Methorst
T. 06 187 369 15

E. hello@martemethorst.nl

KvK: 68323441
BTW-nr: NL193496987B01

© 2017 Studio Marte Methorst | designed with passion

Volg me op Social Media