Next level branding voor jouw bedrijf

Heb jij een winstgevend bedrijf met een goed doordachte brand identity? Heb je nieuwe leuke ideeën, maar kom je handen te kort om alles tot uitvoering te brengen? Of wil je een lancering doen maar heb je de tijd niet om alles te maken? Dan is Branding Next Level iets voor jou! Marte is de Art Director binnen jouw team die ervoor zorgt dat de kwaliteit bewaakt wordt.

HANDEN TE KORT

Je hebt een heldere brand identity, je bedrijf loopt goed, maar toch merk je dat je op visueel gebied wat handen te kort komt. Je wilt je branding verder uitbouwen. Je wilt bijvoorbeeld graag een succesvolle lancering maken, maar hoe trek je jouw branding op dat gebied door? Of je hebt mooie visuals nodig voor je sociale media. Hoe maak je een salespagina speciaal voor die ene lancering? Of je wilt een evenement organiseren en wilt dat jouw verhaal hier goed gecommuniceerd wordt. Al met al, te veel om op te noemen. En daar komen wij om de hoek!
Branding Agency Marte Methorst kan je hierin ondersteunen, wij ontzorgen jou op verschillende gebieden waardoor jij tijd over hebt voor hetgeen waar jij goed in bent. Marte zal optreden als Art Director in jouw team en ervoor zorgen dat jouw brand identity op alle gebieden goed naar voren komt.

WAT HEB JIJ NODIG?

Visuals

Vanaf 325 euro excl. btw

Visuals zijn onmisbaar voor elke ondernemer. In jouw stijl ontwerpen we mooie visuals voor jouw sociale media. Naar keuze speciaal ontworpen voor een lancering of evenement. Daarnaast ontwerpen we banners voor Facebook en/of LinkedIn.

Lanceringspagina

1095 euro excl. btw

Heb jij een gaaf evenement? Maar heb je er nog geen digitaal communicatiemiddel voor? Wij kunnen voor jou een salespagina bouwen in jouw stijl waarmee je jouw ideale klant kan bereiken.

Fotografie

Prijs op aanvraag

Wil jij je beeldbank verder uitbreiden, maar weet je niet helemaal hoe je dit moet aanpakken? Je wilt graag dat jouw foto’s goed passen bij je brand identy, maar je weet niet goed welke locatie goed past, of welke kleding en dergelijke? Wij kunnen je hier in begeleiden. Daarnaast kunnen we ook een brand fotoshoot plannen met algemene foto’s voor je beeldbank, passend bij je branding.

Evenement

Prijs op aanvraag

Je gaat een geweldig mooi evenement organiseren, maar weet niet waar je allemaal aan moet denken om je visuele identiteit ook mooi door te voeren. Wij denken mee en brengen aspecten tot uitvoering waar nodig. Wij nemen dit uit handen, zodat jij je kan focussen op de inhoud van je evenement en de promotie hiervan.

Logo

Vanaf 275 euro excl. btw

Heb je een extra logo nodig, omdat je bijvoorbeeld een nieuwe tak in je business begint? Of heb je een sublogo nodig van je huidige logo? Dan kunnen we je ook daarmee helpen.

Huisstijl elementen

Prijs op aanvraag

Heb je extra brochures nodig, of zijn je brochures juist toe aan een vernieuwing? Of heb je e-books nodig, of mooie hand-outs. Het kan vanalles zijn. Wij kunnen dit creëren voor jou in de stijl van je branding. Denk bijvoorbeeld aan brochures, tassen, product verpakkingen etc.

Staat hierboven niet tussen wat je nodig hebt?

Staat hierboven niet hetgeen waar jij naar op zoek bent? Geen zorgen, want juist bij Next level branding verschilt het heel erg per klant wat de wens is. Dus neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

SASKIA VANDENBROECK  | OFFICE CONFETTI

Dankzij haar steun en haar toewijding voelde ik mij als klant helemaal vrij!

“Het fijne was dat ik steeds heb kunnen uitspreken naar Marte wat ik spannend vond, waar ik over twijfelde. Voor mij waren dit telkens kleine overwinningen. En telkens voelde ik me heel serieus genomen door Marte. Zelfs toen ik na de eerste ontwerp ronde van het logo besloot dat er toch confetti in het logo hoorde (aanvankelijk vreesde ik dat dat te speels zou zijn en ik wil toch liever serieus genomen worden). De dag van de fotoshoot voelde ik me ook echt gesteund door Marte, want ook die vond ik spannend. Zou ik wel goed op de foto’s komen te staan? Ik ben zo blij met het eindresultaat! Dankzij Marte, dankzij haar steun en haar toewijding waardoor ik mij als klant helemaal vrij voelde om voor het best mogelijke resultaat te gaan. En dat is er gekomen. Nog beter dan dat zelfs. Ik krijg toffe reacties op de uitstraling van Office Confetti, op mijn beeldbank. En dat terwijl ik mijn branding nog officieel moet lanceren!”

LET’S CONNECT

Ben jij die creatieve ondernemer die graag investeert in een huisstijl met een goede fundering vanuit het hart? Dan kan ik je verder helpen.

Het geeft mij veel voldoening merken neer te zetten die volledig kloppen met het verhaal & hart van de ondernemer. Mijn visuele talent, het vertrouwen in mijn intutie en ervaring hebben er inmiddels voor gezorgd dat ik al vele mooie merken heb mogen neerzetten. Ben jij de volgende op mijn lijstje? Ik hoor graag van je!

Interesse in:

OUR INSPIRATION ON INSTAGRAM

Op het account @marte.methorst delen we dagelijks waar we mee bezig zijn
Laat vooral zien waar jullie mee bezig zijn aan de hand van onze tips en inspiratie!