Brand Styling – WordPress website – Social Media 

Wat houdt het in?
Dit is het meest uitgebreide pakket wat ik aanbied, we pakken alles aan, van logo, tot website en social media. Maar, ik doe het wel samen mét jou. Denk niet dat je lui achterover kunt zitten en binnen een dag een logo aangeleverd krijgt. Dat past niet bij mijn manier van werken. Ik heb namelijk als doel dat jouw BRAND volledig jouw persoonlijkheid uitademt. We willen ten slotte jouw BRAND laten stralen! Daarom moet ik weten wie jij bent, wat zijn je drijfveren, wat vind je leuk, wat is jouw verhaal, wie wil je bereiken? Pas dan kan ik voor jou aan de slag om een sterke brand identity te maken.

 
Wat wordt er concreet gedaan?

  • We bekijken wat je al hebt. Heb je al een branding of design, dan kijken we hoe we deze kunnen verbeteren.
  • Je ontvangt van mij een vragenlijst die je mag invullen, deze stuur je weer terug.
  • Ik maak vervolgens een moodboard en stijlblad waarmee ik laat zien waar we naartoe werken.
  • Er wordt een logo ontworpen inclusief sub-logo’s.
  • Er wordt een website gebouwd in WordPress; een startklare website waarmee jij verder kan. 
  • Je ontvangt aanvullende online communicatiemiddelen, denk aan headers voor facebook en Instagram e.d.
  • Wil je op de sociale media alles consistent doorvoeren? Optioneel kan ik voor jou templates maken die je kan gebruiken voor het posten van content. Deze kun je eenvoudig zelf bewerken en toepassen. Het is niet moeilijk, beloofd!
  • Let op; ik schrijf geen content voor je website, deze optie kan optioneel toegevoegd worden, of je levert het zelf aan.

Hoelang duurt dit traject?
Denk niet dat je dit even ‘’snel’’ doet. Een branding proces heeft tijd nodig, ideeën moeten altijd even borrelen in je hoofd.

  • Je ontvangt van mij een vragenlijst, vul deze doordacht in, ik ga namelijk aan de slag met wat jij opschrijft. Mijn advies is om deze vragenlijst af en toe even weg te leggen, dan doordenk je meer wat je mij en dus je klant wilt vertellen.
  • De traject heeft een doorlooptijd van ongeveer 8 weken, denk aan onderzoek, het uitwerken van een moodboard en stijlblad, bouwen van de WordPress website, revisie momenten, feedback en aanpassingen.

Hoe doen we dit?
Als we bovenstaande stappen hebben doorlopen gaan we samen lekker brainstormen en sparren! Ik vind het prettig om even samen te bekijken wat je precies wilt. In totaal hebben we 90 minuten, maar als je liever twee momenten hebt met mij kunnen we ze ook opdelen. 

Waar?
Woon je in de buurt van Eindhoven (km 30+) dan kunnen we offline afspreken, en anders online via Skype, Facetime of telefonisch.

Voor wie?
Dit pakket is enkel voor degene weggelegd als je eigen input wilt geven. Als je snel een logo of website nodig hebt en niet te veel wilt investeren dan is dit niet voor jou.

Wil je wél meedenken, een consistente en mooie branding, sfeervolle foto’s en geloof je in visuele branding? Dan zit je hier goed!

 

Studio Marte Methorst
Brand styling | Webdesign |Social Design

Marte Methorst
T. 06 187 369 15

E. hello@martemethorst.nl

KvK: 68323441
BTW-nr: NL193496987B01

© 2017 Studio Marte Methorst | designed with passion

Volg me op Social Media