Hi there, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Nog niet zo lang geleden ben ik gestart met mijn bedrijf (Maart 2017). Ik moet zeggen, vanaf het begin heb ik eigenlijk al opdrachten. En wat ben ik daar blij mee! Tuurlijk had ik het wel gehoopt, maar dat het ook echt zou gebeuren? Nee. En eigenlijk weet ik al wel waarom ik meteen opdrachten heb gekregen, ik gaf mensen het vertrouwen dat ik ze kon helpen met hun probleem. Daarnaast ben ik heel erg bij mezelf gebleven, ik ben wie ik ben en als je je daarmee verbonden voelt, dan is er direct een klik. Ik ben er dan ook van overtuigd dat die klik er moet zijn. Alleen dan werkt een succesvolle samenwerking. Wat verkoop je eigenlijk aan je klant als je jezelf anders voordoet dan wie je bent? In mijn ogen werkt dat niet. En zo zie je maar, bij mij werkt het op deze manier prima!
Ik geniet elke dag weer van mijn nieuwe bestaan als zelfstandig ondernemer, ik heb al zo veel leuke nieuwe contacten opgedaan middels het netwerken. Echt tof! Daarnaast vind ik het werk wat ik nu doe ook geweldig leuk, hoe kan het ook anders, ik ben mijn droombaan achterna gegaan. En dat kan ik zo veel andere mensen ook aanraden.
Vaak droomde ik van een eigen bedrijf. Wanneer ik thuis kwam van het werken, dan bedacht ik me elke keer weer, wil ik DIT nou mijn hele leven doen…? Pffff ik werd moedeloos bij die gedachte. Ik heb zo veel mooie kwaliteiten en ben daarbij een zorgzaam persoon. Het is veel beter om die krachten te bundelen en daar anderen mee te helpen. Ik krijg daar zulke lekkere energie van!  En daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig tezijn, ik zit dan volledig in mijn eigen bubbel en creër dan de meest toffe dingen.
Enfin, wat kan je zoal verwachten op deze blog? Mijn missie is om zo veel mogelijk vrouwen te helpen met hun droombusiness, ik gun jullie dat van harte! Om dat te bewerkstelligen deel ik hier interessante informatie waarmee je verder kan. Is er bijvoorbeeld een topic waarvan je denkt, daar zou ik wel eens meer over willen lezen maar daar is nog niks over geschreven op mijn blog? Let me know! Naast mijn blog artikelen help ik jullie uiteraard ook graag zelf verder, dus heb je vragen of wil je meer informatie? Hier kun je contact met me opnemen.

Creatieve groet,
Marte